La AFI Ploiești faci shopping și câștigi săptămânal vouchere de cumpărături!

0

În perioada 10 ianuarie – 27 februarie 2022, cumpărăturile în valoare de cel puțin 250 de lei aduc săptămânal norocoșilor, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 250 de lei, valabile în: Cărturești, Mango, Pandora, Pupa, US Polo. Detalii găsiți pe www.afi-ploiesti.ro.

Câți dintre noi nu începem un an nou cu o listă bine definită a rezoluțiilor? În 2022, AFI Ploiești te ajută să-ți îndeplinești obiectivele setate. Fie că este vorba despre crearea și menținerea unui stil de viață sănătos, redecorarea camerei pe care ai tot amânat-o, testarea de lucruri noi sau schimbarea stilului vestimentar, AFI Ploiești oferă alternative și devine sursa motivațională a celor care vor ca 2022 să conteze cu adevărat.

Premii multe anul are la AFI Ploiești!

Urmărește canalele de social media ale centrului comercial, Facebook AFI Ploiești și Instagram AFI Ploiești, participă la concursurile organizate și poți câștiga premii surpriză, ca să-ți îndeplinești rezoluțiile pentru 2022. În luna februarie, Renata Bota & Christian Balazs, simpaticii ambasadori ai celor mai inspirate cadouri, devin mesagerii dragostei și pregătesc surprize inspiraționale, ca de fiecare dată.

Și în noul an, siguranța clienților AFI Ploiești este prioritară. Așa că, pentru shopping responsabil purtați mască de protecție, folosiți dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall, dar și în fiecare magazin și păstrați distanța fizică de cel puțin 2 metri.

La cât mai multe rezoluții împlinite!

(P)

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău