Netflix lansează o producție animată destinată iubitorilor de gaming. Acțiunea va avea loc în universul League of Legends.

0
Sursa foto: League of Legends

Noua serie animată a fost anunțată de către dezvoltatorii jocului League of Legends la aniversarea acestuia de 10 ani. League of Legends, sau prescurtarea cunoscută de toată lumea LoL, este un joc de tip MOBA (Multiplayer online battle arena) ce a pus stăpânire pe primele poziții al industriei de jocuri. Premiera are loc pe 6 noiembrie 2021 și poate fi vizionat pe Netflix.

Lansarea jocului a avut loc pe 27 octombrie 2009 și nu a durat mult până când a fost recunoscut de revista Forbes, în anul 2012, drept „cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc”. În momentul de față, Campionatul Mondial de LoL este cea mai populară competiție e-sport.

În ultimii ani, Riot Games au dezvoltat numeroase jocuri, atât pentru desktop cât și pentru mobil, iar fanii așteptau cu nerăbdare o producție animată, benzile desenate și producțiile video fiind prea puține pentru satisfacerea cererilor acestora. Așa că, toți iubitorii acestui joc, primesc în sfârșit o animație numită „Arcane”.

Deși lansarea inițială a fost programată în 2020, din cauza problemelor COVID-19 premiera a fost amânată până anul acesta, în noiembrie. Acțiunea se petrece în trecut, pe două „continente” din universul LoL, Piltover și Zaun. Sunt urmărite anumite personaje și modul în care acestea se dezvoltă în perioada respectivă.

Trailer oficial League of Legends

Trailerul oficial al celor de la League of Legends a fost lansat oficial în data de 3 mai 2021.

Trailer oficial Netflix

Pe 26 septembrie, cei de la Netflix au lansat trailerul oficial al seriei animate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău