A murit Sheldon Adelson, mogulul cazinourilor din Las Vegas

Sheldon Adelson, magnatul miliardar al cazinourilor din Las Vegas şi susţinător al lui Trump, a murit la 87 de ani, anunță BBC. Moartea sa a fost cauzată de complicații legate de tratamentul său pentru limfom non-Hodgkin, a transmis compania Las Vegas Sands într-un comunicat.

Principal finanţator al Partidului Republican, Sheldon Adelson a fost un susţinător ferm al preşedintelui Donald Trump şi al premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Compania sa a amintit în comunicat partea vizionară a lui Adelson care, în industria turismului, este considerat arhitectul complexurilor hoteliere integrate. „În Las Vegas, Macao şi Singapore, viziunea domnului Adelson pentru complexurile integrate a transformat sectorul, a schimbat traiectoria companiei pe care el a fondat-o şi a reinventat turismul în fiecare dintre aceste pieţe. Impactul său asupra industriei va fi veşnic”, a declarat Las Vegas Sands în comunicat.

Grupul magnatului deţine două complexuri hoteliere de lux în Las Vegas – The Venetian şi The Palazzo – şi cazinouri în Macao şi Singapore.

Citește articolul integral pe digi24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău