celentano_si_dancila.jpgCând ați râs ultima dată cu poftă? Noi tocmai am făcut-o, citind mesajul premierului la debut de an școlar.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, în mesajul cu ocazia începerii anului şcolar, că ”actul de educaţie este fundamental pentru evoluţia oricărei societăţi şi este crucial pentru dezvoltarea României”.

"Pentru decidenţi, această ocazie întruchipează efectele palpabile ale măsurilor asumate şi este o hârtie de turnesol care susţine crearea altor programe şi politici în domeniu", a mai spus Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O fi înțeles ce a citit? Dacă da, acum se află într-o depresie profundă, realizând că actul de educație a fugit de ea ca necuratul de tămâie. 

În ceea ce privește ”hârtia de turnesol”, având în vedere că este absolventă de UPG, ar fi trebuit să știe că respectiva hârtie este nu este un fundament pentru nimic... Este o hârtie cu specific absorbant, principala utilizare fiind pentru a determina dacă o soluție are caracter acid sau bazic/alcalin. Unde este legătura cu fundamentul?

În mintea Vioricăi Dăncilă se află o aglomerație de cuvinte pentru care nu are vreo explicație. Ele se plimbă de colo-colo și îi ies uneori pe gură, rezultat al unui deranj neuronal.

PS: Întrebare pur tehnică: Doamna Dăncilă, cum palpați un efect al unei măsuri din educație? Cu ce mână și ce simțiți la palpare?

foto kmkz

celentano_si_dancila.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg