fbpx

celentano_si_dancila.jpgCând ați râs ultima dată cu poftă? Noi tocmai am făcut-o, citind mesajul premierului la debut de an școlar.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, în mesajul cu ocazia începerii anului şcolar, că ”actul de educaţie este fundamental pentru evoluţia oricărei societăţi şi este crucial pentru dezvoltarea României”.

"Pentru decidenţi, această ocazie întruchipează efectele palpabile ale măsurilor asumate şi este o hârtie de turnesol care susţine crearea altor programe şi politici în domeniu", a mai spus Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O fi înțeles ce a citit? Dacă da, acum se află într-o depresie profundă, realizând că actul de educație a fugit de ea ca necuratul de tămâie. 

În ceea ce privește ”hârtia de turnesol”, având în vedere că este absolventă de UPG, ar fi trebuit să știe că respectiva hârtie este nu este un fundament pentru nimic... Este o hârtie cu specific absorbant, principala utilizare fiind pentru a determina dacă o soluție are caracter acid sau bazic/alcalin. Unde este legătura cu fundamentul?

În mintea Vioricăi Dăncilă se află o aglomerație de cuvinte pentru care nu are vreo explicație. Ele se plimbă de colo-colo și îi ies uneori pe gură, rezultat al unui deranj neuronal.

PS: Întrebare pur tehnică: Doamna Dăncilă, cum palpați un efect al unei măsuri din educație? Cu ce mână și ce simțiți la palpare?

foto kmkz

celentano_si_dancila.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg