celentano_si_dancila.jpgCând ați râs ultima dată cu poftă? Noi tocmai am făcut-o, citind mesajul premierului la debut de an școlar.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, în mesajul cu ocazia începerii anului şcolar, că ”actul de educaţie este fundamental pentru evoluţia oricărei societăţi şi este crucial pentru dezvoltarea României”.

"Pentru decidenţi, această ocazie întruchipează efectele palpabile ale măsurilor asumate şi este o hârtie de turnesol care susţine crearea altor programe şi politici în domeniu", a mai spus Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O fi înțeles ce a citit? Dacă da, acum se află într-o depresie profundă, realizând că actul de educație a fugit de ea ca necuratul de tămâie. 

În ceea ce privește ”hârtia de turnesol”, având în vedere că este absolventă de UPG, ar fi trebuit să știe că respectiva hârtie este nu este un fundament pentru nimic... Este o hârtie cu specific absorbant, principala utilizare fiind pentru a determina dacă o soluție are caracter acid sau bazic/alcalin. Unde este legătura cu fundamentul?

În mintea Vioricăi Dăncilă se află o aglomerație de cuvinte pentru care nu are vreo explicație. Ele se plimbă de colo-colo și îi ies uneori pe gură, rezultat al unui deranj neuronal.

PS: Întrebare pur tehnică: Doamna Dăncilă, cum palpați un efect al unei măsuri din educație? Cu ce mână și ce simțiți la palpare?

foto kmkz

celentano_si_dancila.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.