b02fa0be-51b9-4971-bf78-371d79636022.jpgAtâta abnegație nu am văzut, de când există SGU Ploiești. Mai rar un angajat cu așa chef de muncă, chiar lângă Palatul Administrativ din Ploiești.

Cu tot respectul, omului chiar nu avem ce să-i reproșăm. E și foarte cald afară, salariile și bonurile de masă nu s-au dat la timp...

De unde să mai aibă vlagă și veselie la muncă? Să zicem merci că nu a aruncat furtunul și nu a luat-o agale către casă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne-a amuzat imaginea și sperăm ca omul să nu fie concediat, că de penalizări la salariu e mai greu de vorbit, atât timp cât nu ai la ce să-l penalizezi faptic. Teoretic nu se pune. 

b02fa0be-51b9-4971-bf78-371d79636022.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.