groapa-muie-psd-640x400.jpg

Inițial ”gluma” a circulat pe rețelele de socializare, pentru ca mai apoi cineva să se gândească să o pună în practică.

Disperați din cauza stării multor drumuri din România, șoferii se gândesc că nu ar fi o soluție de neluat în seamă, cu speranța că guvernanții se vor mișca rapid pentru a șterge mesajul. 

Este drept că nu e neapărat să asfalteze, putând să vopsească peste sau să șteargă cu diluant. Cum speranța moare ultima, oamenii măcar au încercat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mesajul ”M_IE PSD” a fost scris pe asfalt pe Șoseaua Pipera din București, plină de gropi, în speranța că autoritățile vor interveni pentru acoperirea acestora.

Fotografia a fost trimisă de un cititor G4Media.ro, care a explicat că gropile respective au fost plombate de vreo șase ori anul trecut și de două ori anul acesta, dar lucrările au fost făcute de mântuială.

sursa g4media

groapa-muie-psd-640x400.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.