fbpx

Elena-Udrea-si-iubitul.jpg

Alexandru Alexandrov a acordat un prim interviu, în calitate de logodnic al refugiatei politic Elena Udrea. Omul are planuri mărețe, cu bătaie lungă.

Ați putea spune că fiecare este liber să viseze și că mulți bat câmpii, mergând prea departe, spre zone aparent inaccesibile pentru o minte de om sănătos. Cum Viorica Dăncilă a ajuns premierul României, brusc te trezești și realizezi că la noi orice este posibil...

Iubitul Elenei Udrea a mărturisit, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, la Antena 1, că este posibil ca fostul ministru al Dezvoltării să se înscrie în cursa pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alexandrov ar vrea şi el să acceadă la o funcţie importantă. Şi-ar dori să fie premier, ca să aibă Guvernul la dispoziţie. Încercați să conștientizați ce este în mintea unui om, a cărui miză este să ajungă prim ministru, pentru că vrea să ”aibă Guvernul la dispoziție”. Este drept că nici reporterul nu a fost suficient de inspirat încât să-l întrebe pentru ce să îl aibă ”la dispoziție”, ce să facă cu el?

"La cât de bine o cunosc pe Elena, de obicei ce îşi propune reuşeşte. Dacă îşi va dori să reintre pe scena politică, are toată susţinerea mea. Dacă va dori să facă altceva, la fel. (...) M-aş bucura să reuşească să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale", a declarat Alexandrov întrebat dacă Elena Udrea îşi doreşte să reintre în politică.

România rămâne o țară extrem de ofertantă pentru oricine are halucinații. Nu cunoaștem mecanismul prin care delirul devine realitate, dar studiem cazul Viorica-premier și promitem să revenim cu o explicație.

sursa declarații a1, foto: digitalpress

Elena-Udrea-si-iubitul.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg