iohannis-si-ciobanul.jpg

După ce reuşise să stârnească imaginaţia admiratoarelor şi invidia cârcotaşilor, cu o fotografie în care arăta mai mult a "idolul femeilor", preşedintele Klaus Iohannis a trecut la polul opus, în doar câteva zile.

 

Îmbrăcat casual, dar cu stil, cu o pereche de ochelari de soare şi atitudine de "Terminator", preşedintele a dat clasă multor politicieni pe care hainele, indiferent de firmă, stau ca pe gardul unităţii de pompieri.  Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au urcat, duminică, în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara. Din această călătorie, preşedintele s-a ales cu o fotografie postată pe Facebook, de un cioban cu care s-a întâlnit pe traseu.

Cu această apariţie, bărbaţilor din România le-a mai venit inima la loc. Lucrurile nu erau chiar ceea ce păreau la prima vedere. 

original_mihail_kogalniceanu___13_iulie_2017_3_58720900.jpg

 

iohannis-si-ciobanul.jpg

iohannis-explozie-main.jpg

 

Fun
  • Marți, 16 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Nu avem guvern, dar la bășcălie nu ne întrece nimeni

O țară plină de nervi și probleme, dar o țară care are puterea să râdă de orice. Putem caricaturiza pe oricine, chiar și pe cei care ne fac viața un coșmar. De cele mai multe ori suntem ironici...

Politic
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

SURSE: Mihai Tudose demisionează! Ce urmează?

Aproximativ 50 din cei 67 de reprezentanți în CEx-ul PSD votează pentru ca demisia premierului Mihai Tudose să fie acceptată. Pare un mecanism de ”noaptea minții” ca un partid să voteze după un...