Noroc că Gigi Becali are fete. Un milionar a cumpărat un club de fotbal și l-a forțat pe antrenor să îl bage în echipă pe fiul său de 126 de kg

0

Un milionar excentric a cumpărat clubul Zib Cuju, și l-a forțat pe antrenorul echipei să îl bage în teren pe fiul său. Acesta cântărește 126 de kilograme și nu jucase vreun meci în „carieră”, deși are 35 de ani.

Conform Eurosport, Zib Cuju e un nume necunoscut pentru Europa. Totuși, la acest club evoluează Joao Pedro, fost fotbalist de la Everton, care a luat drumul Asiei încă din 2019, motivat de salariile excelente oferite în acea zonă a lumii.

De curând, clubul Zib Cuju a fost preluat de He Shihua, un milionar excentric. Odată sosit la echipă, noul patron a luat mai multe decizii controversate, ultima făcându-l celebru în toată lumea.

Noul acționar majoritar l-a forțat pe antrenorul echipei, Hongy Huang, să îl introducă pe fiul său, He Shihua Jr. Nimic ciudat, ar spune unii, doar că acesta cântărește 126 de kilograme și nu are nimic în comun cu fotbalul.

„Fotbalistul” a primit tricoul cu numărul „10” și a fost chiar desemnat să bată faze fixe, chiar dacă talentul său îl recomandă pentru orice altă meserie, dar nu cea de jucător.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău