Lucian Bode, ministrul de Interne, în vizită la Ploiești. Alegeți varianta corectă a motivului pentru care a descins în Palatul Administrativ

0

Ținută ”la secret”, sosirea ministrului de Interne nu avea cum să treacă totuși neobservată, așa că au început speculațiile. Vă oferim câteva variante ale motivului, urmând ca dumneavoastră să o alegeți pe cea convenabilă, nu neapărat și pe cea corectă.

Tocmai de ziua poliției, ministrul Bode a venit în Ploiești, deși în Capitală au fost anunțate proteste organizate de sindicatul Europol.

Până când vom afla cu exactitate ce caută aici (pentru că oricum vom afla), vă oferim câteva variante. Ministrul de Interne a venit pentru că:

  1. A dorit să le prezinte noua mașină oficială a Poliției Române (vezi foto), care va înlocui inclusiv cazanele de Loganuri, de pe care curge rugina mai abitir decât râul Telejean în perioadele ploioase. Prețul de pornire pentru un astfel de exemplar de VW Touareg este de 50.000 de euro.
  2. A venit pentru a face ceva la capitolul comunicare în cadrul IPJ Prahova, în sensul în care măcar accidentele să nu mai fie anunțate vag, după o oră de la producere, când nici restricțiile de circulație nu mai sunt valabile. Despre cazurile serioase nu discutăm, pentru că în Prahova nu există așa ceva. Adică există, dar sunt comunicate de alte instituții, iar confirmările vin de la sursele jurnaliștilor. O fi venit să refacă o comunicare eficientă și în timp real, așa cum era până nu cu mult timp în urmă?
  3. A venit să îi anunțe pe polițiști că nu e cazul să mai protesteze, pentru că le schimbă pistoalele Carpați cu praștii cu laser și lunetă.
  4. A venit să anunțe că și Poliția Locală e tot poliție, doar că mai bine plătită decât cea MAI.
  5. A venit pentru că măcar aici își poate bea cafeaua în liniște, fără să îi cânte la goarnă impertinenții ăia de la Europol și să mai și strige tot felul de mizerii.
  6. A venit ca să anunțe promovarea șefului IPJ și înlocuirea acestuia cu un tip și mai de treabă.
  7. A venit să verifice de ce mai sunt cazinouri deschise noaptea, dar mai ales de ce sunt clienți și patroni care nu sunt amendați, asta în cazul în care urgența ieșirii din casă nu reprezintă acel moment în care simți că îți intră minim un full de ași cu popi.
  8. A venit să verifice cum pe comunicatele de presă apar doar unele chefuri sparte în miez de noapte și altele nu.
  9. Lasă că știm noi…

*Simțim cum ne va da o declarație în exclusivitate, în care este posibil să se regăsească și motivul real al sosirii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău