Solistul trupei Taxi – ironie fină la adresa momentului în care lui Marcel Ciolacu i-au ieșit banii din buzunar, într-o conferință de presă

0

Au apărut multe parodii ale momentului în care ”s-au urcat banii” pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. Unele dintre ele sunt de calitate, fiind dovezi ale unui popor care nu și-a pierdut simțul umorului.

Dan Teodorescu, liderul și vocalistul trupei Taxi, este un personaj foarte activ pe rețelele de socializare, comentând frecvent evenimentele la zi. Nu aveam cum să rateze ”momentul Ciolacu”, pe care l-a parodiat cu umor.

Dan Teodorescu a comentat în stilul caracteristic și situația artiștilor din România, pe care restricțiile din pandemie i-a privat de posibilitatea de a-și asigura venituri.

Dan Teodorescu”: Îmi pare rău că nu s-a putut mai mult, da’ cânt cu Taxi. Scuze, cântam.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău