Cât costă un pupic mic? Reacțiile prahovenilor în cazul adolescenților amendați de un polițist local ploieștean, pentru că nu purtau mască în parc (în timp ce se sărutau)

3

Deși părea o glumă, cazul prezentat în exclusivitate de Observatorulph.ro este cât se poate de real. Mama unui dintre adolescenții sancționați ne-a trimis procesul verbal de constatare, întocmit de cel mai ”vigilent” polițist local. În opinia majorității, polițistul este ”mai tare” decât colegii care amendat celebrele bătrânele traficante de leuștean. Puteți lua ceea ce urmează drept un pamflet, deși…

250 de lei pe cap de pupăcios. Aceasta este valoarea amenzii pe care adolescenții ploieșteni se sărutau într-un parc. Vigilent, polițistul local a apărut la momentul oportun, la un flagrant de zile mari: doi tinerei se sărutau și… nu purtau mască.

Citește știrea inițială AICI.

Un caz atât de greu mai rar întâlnești în carieră, așa că polițistul nu a stat prea mult pe gânduri și a acționat ca la carte, oarecum asemănător unui banc sec: ” – Ce faceți aici? – Flotări… -Dați-le-ncoace!”

În cazul de față, cel real, nu era vorba despre flotări, ca în banc, ci despre un sărut. Deși ne este teribil de greu, o să încercăm să ne imaginăm ce a fost în mintea polițistului local, bănuind că avea și ceva cunoștințe de medicină. Probabil că știa el ceva despre schimbul de fluide din timpul sărutului, care în contextul pandemiei Covid se putea face și cu transfer de sarscov-2. În acest caz, să te săruți fără mască este aproape o crimă, nu? Ne și mirăm cu de nu le-a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Suflet nobil, ce să mai spunem…

Contactat de observatorulph.ro, Adrian Vaida, directorul instituției, a declarat: ”Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”. 

Știrea a captat atenția cititorilor noștri, fiind rapid preluată și distribuită și de presa centrală. În contextul în care spărgătorii de semințe, cei care distrug mobilierul urban,cei care fac mizerie și scandalagii din parcuri sunt ignorați, reacțiile oamenilor au fost pe măsura situației. ”Unde-i lege, nu-i tocmeală!… dar selectiv”. Iată câteva dintre reacții:

Valentin Petroiu De un pupic mic cat se da?
Marina Alexe Au terminat cu mosii si babele au trecut la alt nivel !
Sanda Niculae Puteau să facă și ei o gaură în mască!
Sergiu Ungureanu Se pare că „locala” nu s-a lăsat până nu a atins și „performanta” asta.
Ristea Marian Cred ca era fi-sa
Cristian Badila S-a c…t pe el… pe el nu-l sărută colegii…
Viorel Neagoe Sa-l trimita sa pazeasca cimitirele, aia nu se saruta.
Florin Sandu Cupidon ce faci? Ai schimbat săgețile cu amenzi?
Sunt sute de comentarii, cele mai multe criticând decizia polițistului de a-i sancționa pe cei, alții amuzându-se pe seama ”inteligenței”. Opiniile oamenilor pot fi citite AICI.
Ce ar mai fi de spus? Poate doar o propunere făcută Primăriei Ploiești, pe care o sfătuim să nu rateze oportunitatea de a-l decora, ca o recunoaștere a meritelor deosebite în exercitarea atribuțiunilor de serviciu. Pe Arafat îl invităm noi la festivitate, ca să nu dăm prea mult de lucru Primăriei. Aaa, dacă se poate… și o dublare de salariu, că are balta pește.
Pupa-v-ați cu mască!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Nu va mai pupați in locuri publice.Si purtați masca conform reglementărilor în vigoare altfel și la anul pe vremea asta vom fi în aceeași situație pandemica

  2. Ce dracu sa mai zici. Asta e din categoria noi muncim, nu gandim. Umanitatea se duce dracului. Un politist normal intorcea capul si zambea. Cei pe invers sunt multumiti. Se amendeaza normalitatea. Ce urmeaza?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău