VIDEO – un efect amuzant al statului acasă. O mamă din Israel, exasperată de ”teleșcoală”, face spectacol pe facebook

0

Postarea a fost distribuită de Ambasada Israelului la București, în centrul atenției fiind o mamă, care își exprimă ”oful”, într-un live pe facebook.

Stând acasă, în aproape toate colțurile lumii (apropos, lumea are colțuri?), experimentăm tot felul de trăiri alături de familie. În cazul în care nu stâm toată ziua cu ochii în smartphoneuri și calculatoare, avem ocazia să ne cunoaștem mai bine familiile, să mai schimbăm o vorbă, plus multe alte activități pe care aproape le uitasem sau le practicam rareori din lipsă de timp.

Totodată, ca să nu ieșim din circuit, ne ocupăm și de educația copiilor, în multe țări din lume aceștia încercând să își continue școala prin intermediul internetului.

Această variantă este însă o soluție care pe mulți părinți îi exasperează, devenind amuzanți prin manifestări. Un astfel de exemplu vine din Israel:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău