VIDEO: Acum știm cine făcea măgării în Primăria Ploiești

e00d971f-b2e3-4510-882f-ee5a43623ba3_cb1f1.jpg

e00d971f-b2e3-4510-882f-ee5a43623ba3_cb1f1.jpg

Imaginile surprinse de ploieșteni, miercuri dimineața, fac în sfârșit lumină în administrația locală. Pe la colțuri se tot vorbea despre tot felul de măgării, însă nimeni nu îndrăznea să nominalizeze vinovații.

Când nu se colecta gunoiul, oamenii spuneau: ”ce măgari…” Pentru că strazile sunt neîngrijite, ploieștenii spuneau: ”ce măgari…” Pentru că nu există proiecte serioase pe bani europeni, oamenii spuneau: ”ce măgari…” Când și-au mărit salariile la maximum posibil, oamenii au spus: ”ce măgari…” Pentru că avem TCE și SGU falimentare, oamenii au zis, fără ezitare: ”ce măgari…”

Și lista nemulțumirilor poate continua cu cimitire neîngrijite, Poliție Locală absentă sau ineficientă, marcaje rutiere făcute în bătaie de joc, semafoare în funcțiune unde nu este cazul și invers, lipsă evenimente atractive, poluare în față căreia administrația nu reacționează. Completați dumneavoastră lista, dacă mai aveți timp și chef. Așadar, în fața tuturor acestor probleme, oamenii au tot spus: ”ce măgari…”

Dar nimeni nu nominaliza. Iată că astăzi problema a fost lămurită. Măgarul din imagini a fost surprins pentru prima oară chiar lângă Primăria Ploiești, ceea ce ne determină să credem că de acolo a ieșit. Așa se explică și cine este capul răutăților din instituția în cauză, pentru că doar un măgar putea să lase de izbeliște un oraș. Degeaba ați învinuit bietul primar, bieții viceprimari și harnicii consilieri locali, la pachet cu directorii din diversele și multele direcții și societăți din subordinea municipalității. Măgarul ăsta e de vină și cu asta-basta! 

Cât despre ce a făcut măgarul, după ce a fost fotografiat lângă primărie, trebuie să vă spunem că a luat-o agale, la pas de copită, spre strada Cantacuzino. Nu este exclus să fi vrut să vadă cu ochii lui în ce stare a ajuns Ploieștiul, apoi să-l vedeți pe lista de la alegerile locale, cerându-vă votul. Maaare măgar…

Iată dovada (sursa imaginilor este incertă, fiind trimise aceleași imagini de mai mulți ploieșteni): 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău