Primar-dezbracat.jpg

Nici culorile nu mai sunt ce au fost odată. Rozul nu mai e roz, movul nu mai e mov. E drept că nici primarul nu mai e primar...

Primarul de la Coșteiu, Timiș, Petru Carebia, a primit trofeul “Primar de 4 stele”. Carebia a fost premiat cu distincția ACoR (Asociația Comunelor din România) la întâlnirea la care a participat și Viorica Dăncilă, la București.

“Dedic acest premiu, primar de 4 stele, concetățenilor mei din comuna Costeiu și vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată”, a scris Carebia pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform banatulazi.ro, în urmă cu aproximativ doi ani, presa din Lugoj a postat pe internet fotografiile în care Petru Carebia se afișa în lenjerie intimă. Pozele au fost realizate chiar de către edil, într-o oglindă. Mai apoi acestea le-ar fi trimis la o admiratoare, care le-a postat pe Facebook. Versiunea lui Carebia e că cineva i-ar fi furat telefonul şi aşa imaginile au ajuns virale pe internet.

Acum ce să zicem, nu el le-a postat, iar omul face ce vrea în intimitate. Nu-i frumos din partea cui i-a furat telefonul, însă asta e treaba poliției, nu a noastră. Pe noi ne interesează unde a găsit chiloții cu o asemnea cromatică adecvată pentru un adevărat ”bărbat de 4 stele” (pentru că 5 are doar Tăriceanu). Totodată, ne mai interesează și dacă pe stoc mai aveau și modelul cu trompă de elefănțel și urechi clăpăuge. Vă spunem și de ce: avem o invitație la un bal mascat, la nudiști, și am vrea să facem senzație. De lanț nu întrebăm, pentru că nu avem câini.

Și chiar dacă imaginea e trucată, iar autorul nu a fost încă prins, noi tot insistăm să aflăm de unde se pot procura. 

Primar-dezbracat.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg