Primar-dezbracat.jpg

Nici culorile nu mai sunt ce au fost odată. Rozul nu mai e roz, movul nu mai e mov. E drept că nici primarul nu mai e primar...

Primarul de la Coșteiu, Timiș, Petru Carebia, a primit trofeul “Primar de 4 stele”. Carebia a fost premiat cu distincția ACoR (Asociația Comunelor din România) la întâlnirea la care a participat și Viorica Dăncilă, la București.

“Dedic acest premiu, primar de 4 stele, concetățenilor mei din comuna Costeiu și vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată”, a scris Carebia pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform banatulazi.ro, în urmă cu aproximativ doi ani, presa din Lugoj a postat pe internet fotografiile în care Petru Carebia se afișa în lenjerie intimă. Pozele au fost realizate chiar de către edil, într-o oglindă. Mai apoi acestea le-ar fi trimis la o admiratoare, care le-a postat pe Facebook. Versiunea lui Carebia e că cineva i-ar fi furat telefonul şi aşa imaginile au ajuns virale pe internet.

Acum ce să zicem, nu el le-a postat, iar omul face ce vrea în intimitate. Nu-i frumos din partea cui i-a furat telefonul, însă asta e treaba poliției, nu a noastră. Pe noi ne interesează unde a găsit chiloții cu o asemnea cromatică adecvată pentru un adevărat ”bărbat de 4 stele” (pentru că 5 are doar Tăriceanu). Totodată, ne mai interesează și dacă pe stoc mai aveau și modelul cu trompă de elefănțel și urechi clăpăuge. Vă spunem și de ce: avem o invitație la un bal mascat, la nudiști, și am vrea să facem senzație. De lanț nu întrebăm, pentru că nu avem câini.

Și chiar dacă imaginea e trucată, iar autorul nu a fost încă prins, noi tot insistăm să aflăm de unde se pot procura. 

Primar-dezbracat.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg