jocuri video.jpg

Ce poate fi mai frumos pentru pasionații de jocuri video decât un week-end întreg alocat pasiunii lor, soldat la final și cu niște premii?! Li se va întâmpla acest lucru studenților de la Universitate Petrol-Gaze din Ploiești care vor intra în competiția UPG GAMING WEEK-END, desfășurată în perioada 8-10 martie.

Evenimentul este organizat de Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești și constă în competiții de LOL 1v1, LOL 5v5, FIFA 1v1 si HearthStone.

Echipa câștigătoare a campionatului de LOL va primi o invitație la LAN Party National.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locurile 1 și 2 de la campionatele de LOL, FIFA și HearthStone 1v1 de asemenea vor primi invitații la LAN Party National.

Pentru înscrieri, cei interesați trebuie să completeze FORMULARUL până la de 28 februarie 2019. De asemenea, pot obține detalii suplimentare și de pe facebook-ul Ligii Studenților din Centru Universitar Ploiești.

Sursa foto: Liga Studenților Ploiești

jocuri video.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg