fbpx

jocuri video.jpg

Ce poate fi mai frumos pentru pasionații de jocuri video decât un week-end întreg alocat pasiunii lor, soldat la final și cu niște premii?! Li se va întâmpla acest lucru studenților de la Universitate Petrol-Gaze din Ploiești care vor intra în competiția UPG GAMING WEEK-END, desfășurată în perioada 8-10 martie.

Evenimentul este organizat de Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești și constă în competiții de LOL 1v1, LOL 5v5, FIFA 1v1 si HearthStone.

Echipa câștigătoare a campionatului de LOL va primi o invitație la LAN Party National.

Locurile 1 și 2 de la campionatele de LOL, FIFA și HearthStone 1v1 de asemenea vor primi invitații la LAN Party National.

Pentru înscrieri, cei interesați trebuie să completeze FORMULARUL până la de 28 februarie 2019. De asemenea, pot obține detalii suplimentare și de pe facebook-ul Ligii Studenților din Centru Universitar Ploiești.

Sursa foto: Liga Studenților Ploiești

jocuri video.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro