sefa-anaf-2.jpg

Nici nu s-a instalat bine în fruntea ANAF, că a și devenit subiect de presă. Mihaela Triculescu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa, are o gaură cât fosta URSS... în CV.

Primul lucru care a atras atenția este CV-ul incomplet. Oficial, se ştie doar că este „un economist cu o vastă experienţă”, după cum a precizat premierul Viorica Dăncilă. Nu a apărut CV-ul, dar au fost publicate părți din el, momente care să ateste faptul că stimabila are experiență, cât are Casa Poporului beton armat.

Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, susţinea Guvernul săptămâna trecută.  

În 2011, conform datelor „Adevărul”, Mihaela Triculescu era director adjunct la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor Dolj (CRFPA) Dolj, ulterior deschizându-şi propriul Cabinet de insolvenţă care-i poartă numele.   Cabinetul este înregistrat în 2016, dar datele sale financiare pe anii 2016 şi 2017 nu sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, deşi toate companiile au raportat datele financiare pe 2017.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ceea ce a atras însă atenția opiniei publice, a fost apariția în spațiul public a unor poze tip ”piți” cu buzițe țuguiate și o oarecare predispoziție către nebunii.

În imagini, Mihaela Triculescu apare alături de o prietenă și parteneră de afaceri, noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel. Cu alte cuvinte, o altă ”capacitate” incontestabilă, care merita promovată într-un post atât de important.

Să nu cumva să credeți că suntem răi și invidioși, dar o astfel de poză ar putea fi folosită la reclama pentru pastila albastră. În acest mod și șefa Agenţiei Naţionale a Medicamentului și-ar face treaba, dar și șefa ANAF, care odată cu stimularea vânzărilor ar avea de încasat impozite mai mari. 

1-2 (1).jpg

sefa-anaf-2.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg