sefa-anaf-2.jpg

Nici nu s-a instalat bine în fruntea ANAF, că a și devenit subiect de presă. Mihaela Triculescu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa, are o gaură cât fosta URSS... în CV.

Primul lucru care a atras atenția este CV-ul incomplet. Oficial, se ştie doar că este „un economist cu o vastă experienţă”, după cum a precizat premierul Viorica Dăncilă. Nu a apărut CV-ul, dar au fost publicate părți din el, momente care să ateste faptul că stimabila are experiență, cât are Casa Poporului beton armat.

Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, susţinea Guvernul săptămâna trecută.  

În 2011, conform datelor „Adevărul”, Mihaela Triculescu era director adjunct la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor Dolj (CRFPA) Dolj, ulterior deschizându-şi propriul Cabinet de insolvenţă care-i poartă numele.   Cabinetul este înregistrat în 2016, dar datele sale financiare pe anii 2016 şi 2017 nu sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, deşi toate companiile au raportat datele financiare pe 2017.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ceea ce a atras însă atenția opiniei publice, a fost apariția în spațiul public a unor poze tip ”piți” cu buzițe țuguiate și o oarecare predispoziție către nebunii.

În imagini, Mihaela Triculescu apare alături de o prietenă și parteneră de afaceri, noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel. Cu alte cuvinte, o altă ”capacitate” incontestabilă, care merita promovată într-un post atât de important.

Să nu cumva să credeți că suntem răi și invidioși, dar o astfel de poză ar putea fi folosită la reclama pentru pastila albastră. În acest mod și șefa Agenţiei Naţionale a Medicamentului și-ar face treaba, dar și șefa ANAF, care odată cu stimularea vânzărilor ar avea de încasat impozite mai mari. 

1-2 (1).jpg

sefa-anaf-2.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

ANAF va dizolva din oficiu câteva mii de firme

ANAF va iniția acțiuni de dizolvare a tuturor societăților care vor fi înscrise doi ani consecutiv pe o listă a Ministerului Finanțelor cu societăți al căror activ net s-a diminuat la mai puțin de...

Social
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Cod galben de viscol în zona de munte din Prahova

ANM a emis un cod galben de intensificări ale vântului în Prahova (zona de munte) și viscol valabil din această după-amiază până pe 16 ianuarie, ora 20.  Atenționarea meteo: Vântul va prezenta...