48269076_2327278727342505_969912995368927232_o.jpg

MAI-ul condus de doamna secretară de la școala primară din Videle, Carmen Dan, a dorit să fie spiritual, cu ocazia apropierii Sfintelor Sărbători de iarnă. 

Pe pagina oficială de facebook a MAI a fost postat următorul mesaj:

”Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re...re...difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat concertele și Fuego și-a cumpărat brad.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt doar câteva semne că sărbătorile se apropie și colindătorii vor bate curând la ușă. Pentru toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă, le transmitem că și noi suntem pregătiți să îi „colindăm” matinal și inopinat.

Nu le recomandăm să se ascundă în spatele ușii pentru că vom respecta tradiția să batem... cu berbecul și există riscul să fie accidentați.

O fi lerul ler, dar și legea e lege!
P.S. Avertismentul este valabil tot timpul, nu numai de sărbători.”

Acestea fiind zise de la Interne, pentru cu suntem buni creștini, cu mai multă frică de Dumnezeu decât de Carmen Dan, ne permitem să îi colindăm și noi, în aceeași manieră. Sperăm ca la final să nu primim nimic de la ei, nici măcar doza meritată de gaze, pentru că ar fi în stare să ne deschidă dosar penal pentru luare de mită:

”Aho, aho, de sărbători, 

V-am colinda... uneori, 

Nuci și mere de-ați avea

Și cu gaze nu ne-ați da.

De iertat, poate-am iertat,

Dar vedeți că n-am uitat.

Infractori dacă vânați,

Dacă vreți să fiți iertați,

Să nu treceți peste an,

Ciocăniți la... Carmen Dan.”

PS: O fi linu-i lin, dar rugămintea nu este valabilă tot timpul, ci doar acum, de sărbători, când se mai iartă din păcate. Complicitatea se pedepsește ca fapta în sine. Și tare rău ne-ar părea să colindăm ca în 89, când nu ne-am mai ascuns în spatele ușilor. La anul și la mulți ani!

8e92ec7f-182c-4a17-a316-f3e38a89f36f.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.