fbpx

48269076_2327278727342505_969912995368927232_o.jpg

MAI-ul condus de doamna secretară de la școala primară din Videle, Carmen Dan, a dorit să fie spiritual, cu ocazia apropierii Sfintelor Sărbători de iarnă. 

Pe pagina oficială de facebook a MAI a fost postat următorul mesaj:

”Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re...re...difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat concertele și Fuego și-a cumpărat brad.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt doar câteva semne că sărbătorile se apropie și colindătorii vor bate curând la ușă. Pentru toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă, le transmitem că și noi suntem pregătiți să îi „colindăm” matinal și inopinat.

Nu le recomandăm să se ascundă în spatele ușii pentru că vom respecta tradiția să batem... cu berbecul și există riscul să fie accidentați.

O fi lerul ler, dar și legea e lege!
P.S. Avertismentul este valabil tot timpul, nu numai de sărbători.”

Acestea fiind zise de la Interne, pentru cu suntem buni creștini, cu mai multă frică de Dumnezeu decât de Carmen Dan, ne permitem să îi colindăm și noi, în aceeași manieră. Sperăm ca la final să nu primim nimic de la ei, nici măcar doza meritată de gaze, pentru că ar fi în stare să ne deschidă dosar penal pentru luare de mită:

”Aho, aho, de sărbători, 

V-am colinda... uneori, 

Nuci și mere de-ați avea

Și cu gaze nu ne-ați da.

De iertat, poate-am iertat,

Dar vedeți că n-am uitat.

Infractori dacă vânați,

Dacă vreți să fiți iertați,

Să nu treceți peste an,

Ciocăniți la... Carmen Dan.”

PS: O fi linu-i lin, dar rugămintea nu este valabilă tot timpul, ci doar acum, de sărbători, când se mai iartă din păcate. Complicitatea se pedepsește ca fapta în sine. Și tare rău ne-ar părea să colindăm ca în 89, când nu ne-am mai ascuns în spatele ușilor. La anul și la mulți ani!

8e92ec7f-182c-4a17-a316-f3e38a89f36f.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg