9069dfe6-485d-4bcc-8ae2-a7d25e328048.jpg

Devenise de notorietate inteligența Mariei Grapini, parlamentar, europarlamentar, politician, ministru, om de afaceri. Mai nou, aflăm că Maria Grapini este capabilă să nască pui vii, direct maturi.

O postare a celebrei Maria Grapini, dispărută apoi misterios, dar salvată de cei care o admiră și o urmăresc cu asiduitate pentru inteligența ei remarcabilă, a devenit virală în doar câteva ore.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului domninei sale, Maria Grapini a ținut să îi ureze la mulți ani. Frumos și firesc gest, nu avem ce spune, doar că doamna inteligenței artificiale românești lovește din nou. Înțelegem ce a vrut să spună, indicând perioada din zi în care a născut, însă nu prea a reușit să și exprime: ”Acum câteva ore am dat viață băiatului meu...”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Să ne prefacem că nu știm cu cine avem de a face și să citim până la capăt (vezi foto). Practic, deși Grapini a născut acum câteva ore, fiul ei a și reușit să împlinească 39 de ani. Băiat mare, ce să mai zicem...

Ori este un pui de Făt Frumos, pregătit să se ia în bâză cu zmeul, ori suferă bietul om de vreo afecțiune (boala maichii nebune), iar ritmul de creștere este atât de rapid, încât peste alte 2-3 ore vom afla că a fost surprins depunându-și dosarul pentru pensionare. Nici nu vrem să ne gândim că până în zori i se face de 7 ani. Nu întrebați ce... 

Pentru că nu suntem oameni răi, îi dorim și noi omului ”La mulți ani!”, și să nu uite că viața-i scurtă, iar părinții nu ți-i alegi. Băiete, chiar nu e vina ta.

9069dfe6-485d-4bcc-8ae2-a7d25e328048.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.