9069dfe6-485d-4bcc-8ae2-a7d25e328048.jpg

Devenise de notorietate inteligența Mariei Grapini, parlamentar, europarlamentar, politician, ministru, om de afaceri. Mai nou, aflăm că Maria Grapini este capabilă să nască pui vii, direct maturi.

O postare a celebrei Maria Grapini, dispărută apoi misterios, dar salvată de cei care o admiră și o urmăresc cu asiduitate pentru inteligența ei remarcabilă, a devenit virală în doar câteva ore.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului domninei sale, Maria Grapini a ținut să îi ureze la mulți ani. Frumos și firesc gest, nu avem ce spune, doar că doamna inteligenței artificiale românești lovește din nou. Înțelegem ce a vrut să spună, indicând perioada din zi în care a născut, însă nu prea a reușit să și exprime: ”Acum câteva ore am dat viață băiatului meu...”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Să ne prefacem că nu știm cu cine avem de a face și să citim până la capăt (vezi foto). Practic, deși Grapini a născut acum câteva ore, fiul ei a și reușit să împlinească 39 de ani. Băiat mare, ce să mai zicem...

Ori este un pui de Făt Frumos, pregătit să se ia în bâză cu zmeul, ori suferă bietul om de vreo afecțiune (boala maichii nebune), iar ritmul de creștere este atât de rapid, încât peste alte 2-3 ore vom afla că a fost surprins depunându-și dosarul pentru pensionare. Nici nu vrem să ne gândim că până în zori i se face de 7 ani. Nu întrebați ce... 

Pentru că nu suntem oameni răi, îi dorim și noi omului ”La mulți ani!”, și să nu uite că viața-i scurtă, iar părinții nu ți-i alegi. Băiete, chiar nu e vina ta.

9069dfe6-485d-4bcc-8ae2-a7d25e328048.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg