_DSC0265 (2).jpg

Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal – cele doua fete ale unei monede care niciodata nu se va devaloriza: educatia oferita cu drag si responsabilitate! Sunt de acord cu tine: tocmai ai citit o descriere lungă,  chiar și pentru publicatia noastra care mereu vrea sa surprinda succint si la obiect esentialul. Sa vorbim despre educatie, despre cea oferita cu drag si responsabilitate de echipele Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal, necesita mult mai multe randuri scrise decat oricare alt subiect.

Pai cum de ce? Nu suntem cu totii in cautarea celei mai bune versiuni a propriului sine? Nu dorim pentru copiii nostri tot ce este mai bun in materie de cursuri, fie ca vorbim aici despre cele de limbi straine, scriere creativa, caligrafie sau citire rapida? Apropo, stiai ca exista un curs de citire rapida in Ploiesti, dedicat atat copiiilor, cat si adultilor? Iti povestesc imediat despre ce este vorba, nu inainte de a introduce in scena virtuala magica cifra 7!

7 ani de povesti educationale, 7 ani de provocari si reusite, 7 ani de imbunatatire continua a echipei, 7 ani dedicati copiilor si adultilor din Ploiesti, 7 ani de Arielo!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cursuri unice in Ploiesti, atat pentru copii, cat si pentru adulti

DSC_0202.JPG

Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal sunt doua fete ale aceluiasi loc de confluenta, ale aceluiasi punct focal, in care s-au intalnit pasiunea, vocatia, dorinta de a face lucruri frumoase, de a le face cat mai bine si din responsabilitate fata de copii, tineri si adulti. Un spatiu dedicat activitatilor formative sau de dezvoltare personala a competentelor, pasiunilor, dorintelor profesionale ori personale, dar printr-o maniera distincta de ceea ce definim ca fiind o abordare standard, inregimentata in anumite paradigme, metode clasice, formale, standard. Un loc al dedicarii, al profesionalismului si performantei indreptate catre “celalalt”, dar facute “altfel”. Arielo Education duce aceste lucruri la un alt nivel, la nivelul asumarii responsabilitatii active catre comunitate si societate.

Cursuri Copii Ploiesti – centru de pregatire Cambridge

IMG_20170716_213838.jpg

“Din anul 2011, sustinem cursuri de limbi straine pentru copiii din Ploiesti, iar din 2015, am devenit si centru de pregatire in vederea sustinerii examenelor Cambridge. Programele noastre sunt special concepute pentru nevoile actuale ale cursantilor nostri si dezvoltate in concordanta cu societatea in care traim. Ne dorim sa aducem in prim plan: interactivitatea, ineditul si abilitatea trainerilor de a ghida procesul de invatare direct si indirect. Celor care ne trec pragul, le oferim programe unice bazate pe metode nonformale: jocuri, povesti, role play-uri si multe alte activitati centrate pe comunicare si explorare.” marturisteste Florentina Lungu, omul din spatele conceptului Cursuri Copii Ploiesti. “Din 2015 si pana acum am organizat cu succes peste 10 sesiuni de pretestare si sustinere a examenelor Cambridge, evenimente la care au participat peste 700 de copii.” adauga Florentina Lungu. “In plus, de 7 ani organizam in fiecare vara o tabara de dezvoltare personala si limba engleza la care au participat peste 170 de copii.”

Vrei sa inveti sa citesti super repede? Fii pe faza caci poti invata asta chiar aici, in Ploiesti!

DSC_6066.jpg

Activitatea acestui centru educational nu se rezuma doar la cursurile de limbi straine pentru copii si adulti. “De-a lungul timpului am dezvoltat si sustinut o serie de cursuri si cluburi unice in Ploiesti si judetul Prahova. Cateva dintre acestea ar fi:
• cursul si clubul de Public Speaking si clubul de comunicare sustinute de Claudius Dociu, 
• "La povesti cu Nosy" – singurul club de lectura din Prahova asistat de un caine de terapie, 
• Kids Debate – singurul club de dezbateri din Prahova destinat copiilor din categoria de varsta 7-12 ani, 
• cursul "Dezvoltarea Inteligentei Emotionale" organizat la sediul nostru dar si in alte opt unitati scolare partenere, 
• curs de "Leadership si finante personale pentru copii", 
• Radio Junior – cursul care-i introduce pe cei mici in fascinanta lume radio, 
• cursul de citire rapida – curs destinat atat copiilor, cat si adultilor. 
In plus, avem un program creat special pentru ca elevii din ciclul primar de invatamant sa invete cum sa-si faca temele corect si eficient. Este vorba despre programul "Help la teme" – o variata de afterschool in care se lucreaza cu grupe de maximum 8 copii.”

Cursul de citire rapida se pliaza perfect pe vremurile complexe in care traim. Cum stii daca ti se potriveste? Daca iti place sa citesti multe carti intr-un timp mai scurt, daca lucrezi cu cantitati mari de informatii si vrei sa le gestionezi mai bine, daca vrei sa iti dezvolti aptitudinile de comunicare atunci poti participa la cursul de citire rapida.

Nosy i-a “vindecat” de timiditate pe multi dintre copiii cu care a interactionat

_DSC0265 (2).jpg

“Clubul de lectura “La povesti cu Nosy” a luat nastere din dorinta de a veni in ajutorul copiilor mai introvertiti si emotivi. Cu fiecare lectura parcursa in compania catelusei Nosy, copiii deveneau mai increzatori in propriile abilitati iar transformarile acestea pozitive sunt vizibile si astazi la cursantii care au interactionat cu Nosy. Acum, catelusa Nosy, pentru ca are o varsta care impune mai multa liniste si odihna,  a luat o pauza si nu mai lucreaza cu grupe numeroase de copii ci doar in sesiuni one-to-one. Oricum, un astfel de program este extraordinar pentru copiii dar si adultii introvertiti, cu stima de sine scazuta, anxiosi, depresivi, etc.”

Emotii pe hartie – singurul atelier de caligrafie din Ploiesti

_DSC0947.jpg

Aflat la prima editie, atelierul de caligrafie “Emotii pe hartie” isi doreste sa (re)aduca in viata copiilor magia scrisului frumos de mana. O mare provocare, mai ales acum, in era digitalului. “Pentru noi, C A L I G  R A F I E inseamna emotii pe hartie si vrem sa transmitem si copiilor aceasta dragoste pentru scriitura dichisita si ordonata. Literele noastre prind contur definit si apoi se transforma in semne cochete gratie infloriturilor si elementelor decorative cu care le inzestram.” spune Mihaela Istrate, trainerul acestui program. 

Cursantul este pe primul loc

DSC_0920.jpg

“Credem ca cei care apeleaza la cursurile noastre sunt cea mai pretioasa resursa si vrem sa-i ajutam sa se priveasca cu respect si incredere. Pe tot parcursul celor 7 ani de activitate am invatat ca succesul porneste din dorinta de a reusi si ca nu demareaza din punctul A, pentru a ajunge in punctul B, ci este o calatorie fara sfarsit, pe viata, cu fiecare actiune devenind mai definita si mai implinitoare.

Scopul echipei noastre de profesionisti este de a fi alaturi de cursantii nostri in aceasta calatorie denumita succes, de a-i ajuta sa dobandeasca noi cunostinte si abilitati si sa isi dezvolte noi competente, de a-i indruma in atingerea telurilor propuse.

Credem ca dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi – copil sau adult - este un prim pas in obtinerea succesului. Pentru noi si cei care beneficiaza de sustinerea noastra, comunicarea, educatia continua si atitudinea pozitiva sunt definitorii.” puncteaza Florentina Lungu 

Florentina Lungu  42 ani, casatorita, un baietel de 4 ani, studii economice:

IMG_0641.jpg

”Incep cu ceea ce ma reprezinta in primul rand: sunt mama, sotie, copil, prieten si pana la urma om si alatur aici multumirea si recunostinta pe care o am fata de familie pentru faptul ca m-a sprijinit in tot ce mi-am dorit sa fac: sa ma dezvolt si sa ma concentrez pe a aduce valoare celor din jur

Am inceput sa lucrez ca economist, ulterior consultant de business in zona IT, am cunoscut succesul ca si angajat in multinationale, perioada in care m-am dezvoltat pe partea de management si leadership, insa mi-am dat seama ca vreau sa ma orientez mai mult pe dezvoltare personala, sa ma dezvolt si sa fac ceva si pentru cei din jur, evoluand impreuna.

Domeniul de dezvoltare personala l-am descoperit prin cursuri, carti si seminarii, domeniu care mi-a schimbat cursul vietii. Cu “Succes Personal” am organizat primul curs de formatori pentru adulti din Ploiesti. Asa mi-am descoperit vocatia, de a face training si de a le oferi valoare celor din jur.

Prima data am organizat la Bucuresti o serie de seminarii pe zona Legea atractiei, filmul “The secret” si cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti.
Mi-am dorit apoi ca si Ploiestiul sa aiba acces la genul acesta de evenimente de dezvoltare personala si am infiintat o firma, am inchiriat un sediu si am inceput cursurile.
Astfel, povestea a inceput in 2011, cand am pus bazele primului centru de dezvoltare personala din Ploiesti”.

 

 

 

 

 

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.