ADMITERE-LICEU-2016-INSCRIERE-LICEU-REPARTIZARE-COMPUTERIZATA-IULIE-2016-890x395.jpg

Deși Inspectoratul Școlar Prahova nu a editat o broșură privind Admiterea la liceu în 2017, așa cum a făcut-o cel din București, observatorulph.ro vă prezintă informații utile privind acest examen, cât și un top al celor mai bune licee din județ, în funcție de media de intrare a anului trecut.

 

Astfel, după repartizarea computerizată, elevii cu cele mai mari note de admitere (9:85-10:00) în 2016 au fost înscriși la următoarele licee:

Colegiul Mihai Viteazul și I.L.Caragiale, Colegiul A.Ioan Cuza și Jean Monnet, toate din Ploiești, Colegiul Nicolae Grigorescu din Câmpina, Colegiul Cantacuzino din Sinaia și Nicolae Iorga din Văleni.

 

Lista completă este disponibilă AICI.

Calendarul admiterii la liceu 2017 (sursa: examenultau.ro )

15 mai 2017 Brosurile de admitere ale fiecarui judet vor fi transmise, in versiune electronica si tiparita, catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.
  11 – 31 mai 2017   Vor avea loc sedinte cu parintii si viitorii absolventi pentru prezentarea planului de scolarizare si a procedurilor de admitere.
14 iunie 2017 Unitatile de invatamant gimnazial vor transmite comisiei de admitere judeteana / a municipiului Bucuresti baza de date cuprinzand: 
 - mediile generale de absolvire ale elevilor care au terminat clasa a VIII-a 
 - elevii corigenti 
 - elevii repetenti 
 - elevii exmatriculati 
 - elevii cu situatia scolara neincheiata
    16 iunie 2017 Comisiile de admitere judetene / a municipiului Bucuresti vor transmite Comisiei Nationale de Admitere baza de date cuprinzand mediile generale de absolvire ale elevilor care au terminat clasa a VIII-a, lista elevilor corigenti, a celor repetenti, a celor exmatriculati si a celor cu situatia scolara neincheiata, prin completarea informatiilor respective in aplicatia informatica centralizata.
  2 iulie 2017 Comisia Nationala de Admitere va transmite comisiilor judetene baza de date cu mediile de admitere si ierarhia judeteana prin activarea sectiunilor si rapoartelor specifice in aplicatia informatica centralizata.
3 iulie 2017 Fiecare unitate de invatamant gimnazial va afisa lista candidatilor in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere. Tot astazi secretariatele scolare vor completa fisele de inscriere cu numele sau codul unitatii de invatamant gimnazial, datele personale ale absolventilor clasei a VIII-a , mediile generale de absolvire, notele si mediile obtinute la examenul de Evaluare Nationala 2017 si mediile de admitere, prin tiparirea acestora. Unitatile de invatamant vor comunica linkul paginii in care se va afisa ierarhia la nivel judetean / al municipiului Bucuresti a absolventilor de gimnaziu.
 3 – 5 iulie 2017 Se vor elibera fisele de inscriere pentru candidatii care solicita sa participe la admitere in alt judet.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...