Cum poți fi alături de semenii tăi, prin doctorul Alin Scarlat

alin scarlat

alin scarlat

În mai puțin de un an de zile, de când la Bucov a fost deschis Spitalul AS Medica, doctorul Alin Scarlat înfăptuiește miracole aproape zilnic cu ajutorul vostru.

Fie că vorbim de cazuri medicale în care pacienții nu primeau multe șanse de supraviețuire fără tratamente speciale sau de diagnostice demne de dr. House , prin intermediul ”Asociației Sănătate pentru toţi – Dr. Scarlat” a fost posibil ca sute de persoane să fie tratate după ultimele tehnici din medicină.

Și tu poți fi parte a acestui proiect!

Mirela Petcu s-a trezit la vârsta de 41 de ani într-un plin coșmar, însă voi toți ați ajutat-o prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit către această asociație, să poată beneficia de servicii medicale care i-au salvat viața.

După ani de zile în care a bătut la ușile multor medici din Ploiești și București, Mirela nu a primit niciun diagnostic concret, fiind practic sortită morții fără a-și cunoaște măcar cauza propriei suferințe.

Vestea deschiderii spitalului AS Medica la Bucov a mai dat o ultimă speranță Mirelei și familiei sale. În urma consultului efectuat de către doctorul Alin Scarlat a aflat în sfârșit de ce suferă: Coarctație de aortă toracică descendentă strânsă, o afecțiune congenitală gravă, care îi oferea o speranță de viață de maximum 40 de ani.

După acest episod Mirela a fost direcționată către un spital privat din capitală, unde o echipă de medici profesioniști au ținut cont de sfaturile doctorului Scarlat și i-au salvat viața. Cum e și normal, o astfel de intervenție chirurgicală a fost extrem de costisitoare și a venit la pachet cu investigații medicale riguroase, analize și multiple teste.

Aici ați intervenit voi toți cei care ați contribuit la ”Asociația Sănătate pentru toţi – Dr. Scarlat” și astfel a fost posibilă achitarea integrală a operației de la București a Mirelei, cea care i-a salvat viața. Citește întreaga poveste AICI.

Prin completarea unui formularul (230 pentru salariați și pensionari sau 200 pentru cei care obțin venituri din alte surse decât salariul) și tu poți deveni îngerul păzitor al unor oameni care altfel au șanse mici să vindece.

Un alt exemplu al puterii ajutorului vostru este cazul Ralucăi, o tânără care de la zero șanse la o viață normală este în punctul de a deveni o mămică.

După ani de suferință și așteptare în aflarea unui diagnostic și a unui tratament corect pentru a scăpa de chinuri, voi toți ați contribuit la fericirea unui om. Și ați reușit! Citește povestea Ralucăi AICI.

Implică-te din nou în viața Asociației Sănătate pentru toți – Dr. Scarlat și fii autorul moral al miracolelor de la Bucov prin direcționare a 2% din impozitul pentru venit și anul acesta.

Chiar dacă procentul de 2% ți se pare că are o valoare mică, suma de bani este vitală pentru ca acest proiect să poată continua și cât mai multe persoane să beneficieze de ajutor medical într-un mod eficient.

Redirecționați 2% din impozitul pe venit Asociației Sănătate pentru toți – Dr. Scarlat AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău