accident bariera2

Una dintre victimele accidentului petrecut în această dimineață pe podul de la Gara de Sud ne-a trimis pe adresa redacției filmul carambolului.

 

Buna ziua, 

Numele meu este Dragos Cucu si sunt una dintre victimele acestui accident. Sunt 3 victime care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale, alte 3, printre care și eu cu traumatisme ușoare.
Pe scurt, accidentul s-a produs din vina conducătorului auto marca Skoda Octavia Alba care m-a depășit pe pod pătrunzând pe contrasens, unde a lovit frontal auto marca Dacia Logan Mcv alb care circulă regulamentar ricosand ulterior în auto pe care îl conducea marca Opel Vectra. În Logan se afla doar șoferul care este un pic mai grav, în Skoda erau 5 ocupanți, 3 necesitând intervenția ambulanței iar în Opel eram singur si am suferit doar o mică contuzie din cauza centurii de siguranță. Ceilalți ocupanți ai autovehiculelor nu purtau centuri de siguranță. Atât va pot scrie momentan, pentru ca sunt la spitalul județean. 
Update: acum am auzit că șoferul sloganului are fractura de craniu iar un ocupant Skoda are hemoragie internă abdominala. Atașat va rog să găsiți câteva poze de la fața locului.
Cu stima, Dragos Cucu
 
accident bariera6
accident bariera5
accident bariera4
accident bariera3
 
accident bariera1