carambol

Accident grav în localitatea prahoveană Bucov, în această după amiază. În jurul orei 16,00 mai multe mașini au fost implicate într-o coliziune, iar în urma impactului au fost rănite cinci persoane.

 

Din primele cercetări în accident au fost implicate șase autovehicule, iar cinci persoane au fost rănite, dintre care cel puțin una grav.

Accidentul se pare că s-a produs în momentul în care șoferul unui autoturism marca WV Bora care circula spre Buzău nu s-a asigura la schimbarea benzii de deplasarea. Acesta circula pe banda 2 și a vrut să se încadreze pe banda 1, moment în care a tăiat calea unui autoturism marca Renault Clio condus de o femeie. 

 

Șoferița a încercat să evite impactul, a tras de volan dreapta, moment în care a acroșat un autoturism staționat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului autoturismul marca Renault Clio a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit frontal de o autoutilitară marca Mercedes Sprinter și proiectat într-un autobuz aparținând companiei DST. Atât autoutilitara cât și autobuzul se deplasau spre Ploiești

Șoferul autobuzului a încercat să evite impactul și a tras dreapta de volan însă a acroșat o altă autoutilitară care staționa pe marginea drumului. 

Citește și: Accident grav la Bucov! Un elicopter a aterizat să preia răniții

În urma evenimentului rutier au fost rănite cinci persoane, toate ocupante ale autoturismului marca Renault Clio. În mașina se afla o femeie aflată la volan, doi copii ai acesteia, bunica copiilor, și încă o femeie. Persoana transportată cu elicopterul SMURD la București se pare că este bunica minorilor.

foto caracter ilustrativ