Un director din Primaria Ploieşti va fi beneficiarul viitorului drum prin parc

Printre beneficiarii drumului care urmează să fie asfaltat prin mijlocul unui parc din cartierul ploieştean Cina se numără şi un important director din Primăria Ploieşti. Acesta a semnat chiar raportul de specialitate în baza căruia Consiliul Local Ploieşti a adoptat Hotărârea 302 din 13 august privind "amenajare străpungere strada Grindului"!

Ieri, observatorulph.ro a publicat nemulţumirile cetăţenilor care locuiesc în apropierea parcului şi a locului de joacă de lângă Şcoala Andrei Mureşanu. Aceştia susţin că, în urma adoptării unei hotărâri de consiliu local, singurul parc din zonă va fi traversat de un drum asfaltat, cu două benzi, lat de 4 metri. Oamenii se tem că pentru amenajarea acestui drum vor fi doborâţi mai mulţi copaci, iar deschiderea traficului în zonă ar spori riscul producerii unor accidente în care ar putea fi implicaţi copiii de la şcoala şi grădiniţa din imediata vecinătate. Locatarii au strâns peste 100 de semnături împotriva amenajării drumului prin parc, pe care le-au depus la Primăria Ploieşti, de la care nu au primit niciun răspuns până acum. Aceştia susţin că se vor pune în calea buldozerelor dacă primăria nu va renunţa la proiect.

PRIMĂRIA PLOIEŞTI VREA SĂ FACĂ UN DRUM PRINTR-UN PARC!

Interesant este faptul că, printre beneficiarii viitorului drum se numără şi directorul Direcţiei Tehnic investiţii din Primăria Ploieşti, Mihaela Iamandi, care locuieşte la mai puţin de 100 de metri de viitoarea intersecţie. Acum, aceasta trebuie să facă un ocol important pentru a ajunge la serviciu, deoarece strada Constantin Brezeanu, singura care iese în Şoseaua Nordului, are sens unic. Odată deschis traficul în zonă, directorul din Primăria Ploieşti ar ieşi cu maşina direct în zona Cina, scurtându-şi "naveta"  cu cel pu'in 3 kilometri. Semnătura directorului Iamandi apare pe raportul de specialitate  în baza căruia Consiliul Local Ploieşti a aprobat amenajarea drumului prin parc. 
Observatorulph.ro a solicitat, încă de ieri, punctul de vedere al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti, care a efectuat studiul de fezabilitate al acestui drum controversat. 
Raportul de specialitate pentru studiul de fezabilitate al drumului prin parc a fost semnat de directorul Primăriei Ploieşti care locuieşte în zonă

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău