suporteri petrolulSuporterii Petrolul Ploiești au reacționat imediat la vestea că jucătorul Hamza Younes ar fi fost bătut de bodyguarzii primarului din Constanța, Radu Mazăre, pe motiv că l-ar fi deranjat din sportul nautic pe care îl practica în stațiunea Mamaia. Citește mai jos scrisoarea deschisă emisă de suporterii Petrolului în această seară.

SCRISOARE DESCHISĂ

 

Către clasa politică din România şi cei care îl protejează pe numitul Mazăre Radu Ştefan, născut la data de 5 iulie 1968 în municipiul Bucureşti, aflat temporar în funcţia de primar al Municipiului Constanţa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

  De 23 de ani ne-aţi luat totul. Pământul, pe care l-aţi vândut pe nimic. Fabricile, pe care le-aţi ruinat şi vândut bucată cu bucată. Educaţia, sănătatea, totul. Ne-aţi luat aerul, prin tăierea pădurilor. Nu ne veţi lua şi fotbalul. Nu o să vă lăsăm.

În data de 12.08.2003, numitul Mazăre Radu Ştefan a incitat persoane care îi servesc pentru pază şi protecţie în calitate de Voievod al Constanţei împotriva unei persoane, fotbalist la clubul FC Petrolul Ploieşti, motivaţia fiind că a încălcat teritoriul protejat prin drept divin în care are dreptul a practica sporturi nautice exclusiv Măria Sa Primarul Constanţei.

Dacă numitul Constantinescu Nicuşor Daniel, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa îşi permite să refuze de mai mulţi ani controlul Curţii de Conturi a României, noi, suporterii Petrolului, nu suntem Curtea de Conturi şi nu vom ceda.

 

        Solicităm o anchetă corectă a acestui caz.

 

        Acţiunile noastre în perioada următoare:

1) Vom avea reprezentanţi la fiecare termen de judecată în Dosarul nr.6536/2/2008, înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a penală în data de 28.10.2008 şi judecat în fond de aprope 5 ani, în care numitul Mazăre Radu Ştefan a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie, una din acuzaţii fiind că a împroprietărit cu teren pe litoral un controversat om de fotbal în calitate de moştenitor al familiei Movileştilor.

2) Vom monitoriza toate cheltuielile Primăriei Municipiului Constanţa, solicitând informaţiile prevăzute de Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările ulterioare şi vom proceda la întocmirea de plângeri penale pentru orice încercare de fraudare a banului public.

3) Vom asigura asistenţă juridică cu cei mai prestigioşi avocaţi din ţară fotbalistului nostru şi vom comunica permanent stadiul cercetărilor Comisiei Europene, prin Comisarul european pentru justiţie, doamna Viviane Reding.

4) Nu vom tolera încercările de muşamalizare şi ne vom asigura că la nevoie se va face plângere în faţa judecătorului împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată.

5) Vom solicita audienţe şi vom prezenta cazul ambasadorilor Olandei şi Marii Britanii în România. În acest scop, vom contacta asociaţiile de suporteri din ţările respective.

6) Vom solicita audienţe periodice la procurorul general al României, pentru a comunica solicitările noastre, în conformitate cu prevederile legale.

7) Vom organiza acţiuni publice de protest, autorizate conform prevederilor legale.

8) Vom picheta sediile autorităţilor publice responsabile de rezolvarea cazului, respectând prevederile legale.

 

 

Liga Suporterilor “Constantin Tabarcea”

Liga Suporterilor “Lupii Galbeni”

Asociaţia “Nodul Petrolist”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.