- Publicitate -

Theo Rose, noua jurată de la Vocea României, interviu pentru Observatorul Prahovean: “Voi fi sinceră cu cei care vor urca pe scenă”

Theo Rose este una dintre cele mai ascultate artiste din România. Prahoveanca se pregătește să ocupe scaunul de jurat în cadrul show-ului de televiziune “Vocea României”.

Artista a vorbit, în exclusivitate, în cadrul interviului, despre surprizele pe care le-a pregătit în această vară, dar și despre dorul de casa părintească.

Citește și: Campania “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală” se prelungește. Ce mesaje transmit elevii

Își dorește ca parcursul ei muzical să reprezinte inspirație pentru tineri și îi sfătuiește pe aceștia să creadă în ei și să nu renunțe la cele mai înalte țeluri. Artista consideră că ce e mai important abia acum urmează să se întâmple și că fiecare dintre noi trebuie să fie pregătit pentru succes.

Ce reprezintă pentru tine postura de jurat de la Vocea României?

“Să fiu jurat la Vocea României este un prilej de a le împărtăși oamenilor din experiența mea de până acum, de a le arăta o perspectivă foarte tânără și realistă a reușitei într-o industrie muzicală românească.”

Vei fi un jurat dur? Pe ce anume vei pune accent în jurizarea de la Vocea României?

“Voi fi sinceră. Doar așa pot ajuta pe cineva să realizeze cum arată materialul pe care îl servește publicului, ca mai apoi să poată corecta. Voi pune accent pe timbrele vocale deosebite, ofertante, dar și pe personalitate, de care ne dăm seama încă de când suntem întorși cu spatele. Personalitatea unui artist se reflectă în interpretare.”

În condițiile în care programul tău este full, mai ai timp să îți vizitezi casa părintească?

“Nu mai am timp de nimic. Îmi e tare dor de-ai mei și îmi e ciudă că nu le plac plimbările mai mult și că nu mă vizitează și ei. Mi-ar fi plăcut să asiste la ce se întâmplă acum în viața mea, mai mult decât din postura de telespectatori.

Citește și: Mesajele profesorilor, pe bune: “Elevii uită că datorează respect profesorilor și că vin la școală să învețe”

Cert e că timp de câteva luni, cât activitatea mea este atât de intensă, ne vom vedea mai rar, dar imediat ce programul meu se va relaxa puțin, voi merge să petrec timp cu ei.”

La ce surprize să se aștepte fanii tăi pentru această vară?

“Vara asta muncesc la unele dintre cele mai frumoasa proiecte ale vieții mele. Sunt ipostaze noi, care mă provoacă, mă dezvoltă și mă pun în context cu oameni extraordinari, de la care învăț enorm de mult. Vara asta muncesc intens, iar din toamnă, vedem cum a ieșit.”

La final, lasă un mesaj pentru cititorii ziarului Observatorul Prahovean.

“Sunt o prahoveancă mândră, care muncește pentru viitorul ei și al generațiilor viitoare. Sper ca parcursul meu să motiveze mulți tineri să-și urmeze visurile și să nu renunțe la cele mai înalte țeluri, pentru că e nevoie să fie pregătiți în momentul în care tot ce e mai bun e pe cale să se întâmple pentru ei.

Orice e posibil dacă muncești, crezi, ești atent la tine și la ceilalți și iubești ceea ce faci. Doar fă ceva!!! Sper că oamenii mă vor susține în aceste noi proiecte și mai sper că la Vocea României voi putea întoarce în Univers tot acest bine care mi s-a întâmplat mie în ultimii ani. Mulțumesc!”

Citește și: Ploieșteanca Aytana Anghel, elevă a C.N. Mihai Viteazul, bursieră la Oxford și director general al revistei Daily Dose of Millennial

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Cine credeți că este de vină pentru că Ploieștiul a rămas fără apă caldă?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cristina Filoneanu, profesoara de engleză care îi motivează pe elevi să-și exprime emoțiile în mod creativ – VIDEO

Silvia-Cristina Filoneanu este profesoară de limba engleză la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” din Ploiești. A fondat clubul “Wild Ink Creative Writing Club” și...

Interviu la înălțime cu artistul Bogdan Cazacincu care colorează Ploieștiul: “Este o lucrare abstractă, cu personaje reprezentative pentru oraș”.

Faceți cunoștință cu Bogdan Cazacincu, un tânăr artist venit în orașul lui Caragiale pentru a-i da culoare, în cadrul evenimentului Artown Festival. Bogdan are...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Inflația este la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult

Inflația a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani, astfel ajungându-se ca prețurile să fie și de trei ori mai...

RO-ALERT emis în Câmpina. Un urs a fost văzut pe strada Pădurii

Un mesaj RO-ALERT a fost emis joi seară, în Câmpina, după ce prezența unui urs a fost semnalată pe strada Pădurii. Locuitorii sunt sfătuiți...

Idei de weekend: Trovanții Buzăului într-o excursie de jumătate de zi

Weekendul trecut ne-am trezit duminică dimineață cu chef de ducă. Bineînțeles că am exclus din start Valea Prahovei. Dacă la dus ar mai fi...

Ce nereguli a găsit Camera de Conturi la DSP Prahova

Auditorii de la Camera de Conturi au efectuat un control la DSP Prahova în urma căruia au constata mai multe nereguli. Conducerea instituției a...

Cristina Filoneanu, profesoara de engleză care îi motivează pe elevi să-și exprime emoțiile în mod creativ – VIDEO

Silvia-Cristina Filoneanu este profesoară de limba engleză la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” din Ploiești. A fondat clubul “Wild Ink Creative Writing Club” și...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -