„Acasă, în Prahova”: oameni care și-au propus să aducă un strop de speranță și lumină în sufletele semenilor lor necăjiți

0

Având în gând îndemnul „să aducem zâmbete pe chipurile celor care nu zâmbesc destul”, un grup de ploieșteni, 33 la număr, șoferi Bolt, au decis să aducă un strop de bucurie semenilor lor pentru care sărbătorile nu înseamnă, din cauza lipsurilor materiale, nici lumină, nici căldură umană, nici fericire. Astăzi, de la ora 13.00, „Acasă, în Prahova” îi cunoaștem pe doi dintre inițiatorii acestui frumos demers. VIDEO la finalul textului.

Sunt oameni simpli, dar cu suflet mare, care, prin gestul lor, nu vor decât să inspire. Nu vor decât să facă publică dorința lor de a face bine și asta cu scopul de a le insufla și altora astfel de inițiative.

Cei 33 de ploieșteni, din bani proprii, au burdușit mașinile cu alimente, haine, încălțăminte, jucării, dar și electrocasnice și au ajuns, până acum, la familii nevoiașe din Ceptura și Albești Muru. Dar demersul lor nu se oprește aici.

Până în Ajunul Crăciunului, ei au de gând să aducă lumină, bucurie și o rază de speranță și în alte case în care domnește…întunericul. Copii sărmani, bătrâni năpăstuiți, oameni cu nevoi atât de mari și speranțe atât de puține.

Prin gestul lor, zeci de copii și bătrâni din zonele rurale al Prahovei vor petrece Sfintele Sărbători ale Crăciunului în liniște, cu pace în suflete și cu ochii ațintiți în Sus, către Dumnezeu care, da, e drept, „lucrează” prin oameni. Au dovedit-o și o dovedesc și acești 33 de oameni frumoși sufletește ai Ploieștiului.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău