Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii prahoveni. Furau produse petroliere din cisternele pe care lucrau și erau filați din luna august

0

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au surprins în flagrant delict, la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Brazi, 3 bărbați care încercau să sustragă produs petrolier, dintr-o autocisternă. Flagrantul a fost realizat cu o zi în urmă.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

În urma activităților efectuate polițiștii au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în comunele Brazi și Albești Paleologu. 5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna august a.c. și până în prezent, cei vizați (3 șoferi și alți 2 complici), după încărcarea combustibilului se deplasau într-un alt punct, din aceeași comună, de unde sustrăgeau din produsul transportat.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate mijloace materiale de probă și produse petroliere sustrase.

În baza administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru 4 dintre bărbați, cu vârstele cuprinse între 29 de ani și 51 de ani.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

sursa IPJ Prahova / foto cu caracter ilustrativ

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău