Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe Google. Teatrul Toma Caragiu: „Un loc încărcat de istorie, un loc unde te relaxezi, piese de teatru superbe, actori dedicați meseriei. Recomand 100%”

0

Observatorul Prahovean continuă seria articolelor în care este prezentată percepția cetățenilor asupra instituțiilor publice din județul Prahova.

Astăzi avem Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, care este o instituție publică de spectacole, de interes național, subvenționată de Primăria Ploiești, care are în componența sa trei secții: Dramă, Revistă și Păpuși. Pe Google este cotat cu 4,7 stele din 5 posibile și, la data întocmirii materialului, are 730 de recenzii.

Citește și: Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe Google: IPJ Prahova: „Un serviciu din anii 2000. Le trimiți un mail îți spun că nu l-au primit ,dar tu îl ai la trimise. Serverul ei îl numesc stație…”

O oaza de cultura in aceste vremuri tulburi. Profitatati de orice ocazie si mergeti sa vedeti piesele de teatru cat inca se mai poate. Echipa din spatele acestui teatru este ireprosabila si dornica sa va serveasca cum pot mai bine. Actorii geniali si cu mult suflet.”, scrie un Răzvan Neculcia.

Un loc încărcat de istorie, un loc unde te relaxezi, piese de teatru superbe, actori dedicați meseriei. Recomand 100%” – Romulus Lache

Superba organizare, este suficient sa mergi o singura data, pe urma aștepți cu nerăbdare următoarele weekenduri pentru a te reîntoarce .” – stefan gaming.

Sunt ploieșteancă și vin din copilărie la spectacolele teatrului nostru. De fiecare dată sunt minunate, fie că sunt drame, comedii sau revistă! 🦋” – Alexandra Veronica Stroe

Are puține recenzii negative, majoritatea acestora fiind doar calificative neînsoțite de explicații.

Cea mai semnificativă este cea lăsată de Carmen G:

In the very centre of the city at the ground floor of a condominium. Ugly entrance, not great lobby and an ancient interior, cheaply restored. Average representations and actors.
(Tradus de Google)
În centrul orașului, la parterul unui condominiu. Intrare urâtă, nu hol mare și un interior antic, restaurat ieftin. Reprezentări medii și actori.

În rest… „„Armistitiu cu morile de vant” dansatoare rotunjoare si dansatori lipsiti de sincronizare.”, scrie Ciprian Popa, de exemplu.

Citește și: Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe Google: ”La garda de mediu dau o stea că 0 nu se poate!”

Ca privire de ansamblu, Teatrul Toma Caragiu, stă foarte bine în opinia cetățenilor, comparativ cu alte instituții publice. Poate și specificul său nu lasă loc de interpretări negative sau, poate, în vremuri atât de tulburi, o astfel de instituție de cultură reprezintă un refugiu și o oază de relaxare.

De apreciat este și faptul că, deși este o instituție e statului, există cineva la PR care răspunde majorității comentariilor de pe Google. 😊

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău