În locul unui fost baschetbalist al CSM Ploiești, care încasa 500 de lei pe lună, a fost adus un jucător plătit mai bine decât primarul Volosevici – LIVE Ora 13:00

0

Joi, 2 decembrie, de la ora 13:00, emisiunea Observatorul Prahovean LIVE va fi dedicată situației de la secția de baschet masculin a CSM Ploiești.

După promovarea în Liga Națională, cei mai mulți dintre sportivii plătiți cu câteva sute de lei pe lună (detalii AICI) au fost înlocuiți cu jucători ale căror contracte sunt mai mari decât salariul primarului Ploieștiului.

Este vorba, mai precis, de Earl Watson, care încasează lunar 23.781 lei net, în timp ce indemnizația primarului Ploieștiului este 18.720 lei brut.

Citește și Lista salariilor baschetbaliștilor aduși la CSM Ploiești. Clubul le-a făcut publice după articolele din Observatorul Prahovean

În studio vor fi prezenți Alin Carabulea, unul dintre foștii baschetbaliști cu care CSM Ploiești a promovat în Liga Națională, precum și Ionuţ Ivan, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău