Copiii pandemiei, o generație pierdută? Psihologul clinician, Marius Zamfir, invitat la „Acasă, în Prahova”. LIVE

0

Psihologul clinician, Marius Teodor Zamfir, vine astăzi, de la ora 14.00, „Acasă, în Prahova” pentru a vorbi despre ceea ce înseamnă actualul proces de învățământ, complet dat peste cap din cauza pandemiei, dar și despre efectele negative ale sistemului de predare online asupra școlarilor. Avem sau nu o generație de copii pierdută? Mai există, în rândul lor, gândire pozitivă sau a fost înlocuită de frustrare, irascibilitate, o stimă de sine scăzută cauzate de lipsa de socializare și interacțiune fizică? Emisiunea poate fi urmărită la finalul articolului.

Școala online și o generație de copii (aproape) compromisă. Cinci sau șase ore în care profesorii interacționează pe Zoom cu 30 de…căsuțe. În spatele fiecăreia, ochi mai mult sau mai puțin „prezenți”, care nu mai cred în bannerele – curcubeu și mesajul optimist: „Totul va fi bine!”

Marius Zamfir, psiholog clinician, invitatul emisiunii „Acasă, în Prahova” este, deopotrivă, și coordonator al Centrului Sfântul Mihail pentru copii cu autism – Fundația Copii în Dificultate România. De asemenea, medicul Zamfir este președinte și membru fondator la Asociației pentru Sănătate Mintală a Copilului „Sfântul Serafim de Sarov”, dar și președinte și membru fondator Bright Kids Academy.

Face parte din Colegiul Psihologilor din România încă din anul 2011, fiind înscris în Tabloul Experților Psihologi cu specialitatea psihologie clinică din anul 2013.

Așteptăm întrebările dumneavoastră pentru psihologul Marius Zamfir la numărul de whatsapp 0785.075.112

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău