Oameni desfigurați în urma atacurilor urșilor LIVE VIDEO

0

Oameni sfâșiați de urși. Se întâmplă în Prahova și în numeroase ale județe ale țării. Autorități care nu reușesc să găsească soluții eficiente pentru a proteja viețile oamenilor. Legislația privind intervenția în caz de agresiune a ursului asupra omului este greoaie și ambiguă. Primari de pe Valea Prahovei care cer, printr-un document comun, modificări legislative în regim de urgență. Niciun răspuns, până acum, de la centru.

UPDATE Urmăriți emisiunea „Acasă, în Prahova” cu Mugurel Drăgănescu, președinte AGVPS și Bogdan Novac, primar Breaza, inițiatorul documentului de modificare a legislației, aici:

 

Mai mulți oameni au fost desfigurați pe viață din cauza atacurilor urșilor. S-a întâmplat la Breaza, Comarnic, Telega și în numeroase alte localități. Specialiștii spun că de vină este suprapopularea speciei, motiv pentru care urșii ajung în gospodăriile localnicilor.

Relocarea ar fi o soluție, însă, potrivit spuselor acelorași specialiști, în România nu mai există spații, singura variantă fiind alte țări membre UE.

Mugurel Drăgănescu, președinte AGVPS și Bogdan Novac, primar Breaza, inițiatorul documentului de modificare a legislației, invitați „Acasă, în Prahova”, de la ora 15.30.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău