Mărturia unei paciente din Prahova, internată cu COVID-19 după ce s-a tratat acasă: „Doamne, fă cu noi mila Ta și dă-ne sănătate!” (VIDEO)

0

Vorbește cu disperarea unui om care se zbate să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om ce parcă se îneacă și care, povestește, a văzut moartea cu ochii. Medicii și credința în Dumnezeu au salvat-o. Groaza i se simte încă în voce.

Elena Oprea a ajuns la Spitalul Voila din Câmpina, după ce s-a tratat de COVID-19, acasă, la indicațiile medicului de familie. Starea ei s-a înrăutățit, ajungând, cu ambulanța, pe mâna medicilor care au repus-o pe picioare. Plânge în timp ce vorbește, i se simte încă frica în glas și mulțumește, în egală măsură. Cadrelor medicale și lui Dumnezeu, care, spune gâtuită femeia, i-au salvat viața.

Acum sunt bine, povestește Elena Oprea. Femeia a ieșit, după o săptămână, în curtea spitalului unde este internată. Și asta pentru a-și exterioriza trăirile și groaza pe care încă o resimte încă din momentul în care a fost depistată pozitiv. Se bucură că are șansa de a simți mirosul toamnei și razele soarelui. Se bucură că virusul nu a doborât-o și că azi e în viață.

Despre cadrele medicale, femeia ajunsă în stare gravă la spital, spune că sunt minunățiile de oameni care au scăpat-o din ghearele morții. La fel și credința în Dumnezeu. Una atât de puternică în momentele în care a fost la limită.

„Nu o să știți ce am cerut de acasă când m-am repus pe picioare. Cartea mamei de rugăciuni pe care mi-a dat-o înainte să moară și care mă însoțește peste tot. Doamne, fă cu noi mila Ta și dă-ne sănătate. Pentru noi, pentru tineri, pentru copii, pentru această țară hărăzită de Dumnezeu și numită Icoana Maicii Domnului”.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău