Imaginile pandemiei de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești: Luptă pentru viață pentru pacienții Covid-19 – LINK VIDEO

0

Situație gravă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde toate paturile destinate pentru pacienții cu Covid-19 sunt ocupate. Lupta pentru viață se duce acum și la Unitatea de Primiri Urgențe, având în vedere că toate locurile la Secția ATI sunt ocupate.

Observatorulph.ro a transmis live imagini de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde pacienții cu Covid-19 sunt în stare gravă.

Adresabilitatea la spital este foarte mare. Toate paturile de la Secția ATI Covid-19 au fost ocupate.

Acesta este și motivul pentru care inclusiv paturile de la Unitatea de Primiri Urgențe au fost ocupate cu bolnavi Covid-19, unii dintre aceștia fiind în stare gravă.

Observatorulph.ro a surprins, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Boala se manifestă diferit și intens, iar fiecare minut este o luptă continuă pentru viață.

Vezi imagini AICI (Imagini cu impact emoțional)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău