Meseria de polițist, „vânată” de mii de tineri. Aproape 4000 de candidați au rămas în cursa pentru ocuparea unui loc la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina

0

Aproape 4000 de tineri se luptă pentru a ocupa unul din cele 1.292 de locuri scoase la concurs de către Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Mai bine de jumătate din cei înscriși inițial au „picat” proba fizică.

Meseria de polițist este una pe care mulți absolvenți de liceu și-o doresc. Și asta pentru că, odată finalizate studiile, găsirea unui loc de muncă în sistem este facilă.

Miile de tineri rămași în concurs au de susținut acum, la inspectoratele de poliție din județele de unde provin, probele scrise la limba română și o limbă străină.

Va urma examinarea medicală între 25 octombrie și 14 noiembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice până pe 18 noiembrie.

Cele mai multe locuri scoase la concurs, mai exact 1.200, sunt pentru încadrarea viitorilor agenți de poliție în structurile Inspectoratului General al Poliției Române.

Din cele 1.292 de locuri vacante, 24 sunt pentru cei de etnie romă, iar alte 10 pentru minorități.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău