Votează fetele de la miss și poți câștiga un premiu din gama luxury oferit de My Geisha Ploiești

0
giveaway, my geisha ploiesti, miss generatia lui John, facebook

Pentru a premia cititorii care votează candidatele aflate în etapa a II-a a concursului Miss Generația lui John, pe pagina de Facebook Generația lui John a fost lansat un giveaway în cadrul căruia My Geisha Ploiești oferă un parfum din gama luxury. Participă și tu!

Premiu surpriză pentru cei care votează fetele ajunse în etapa a doua a concursului de frumusețe Miss Generația lui John.

Citește și: Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, a vorbit pentru Miss Generația lui John despre frumusețea fără filtre – VIDEO

Pentru a participa, cei interesați trebuie să intre pe pagina Generația lui John și să participe la concursul proaspăt lansat.

Există câteva reguli de participare, printre care:

Participanții trebuie să share-uiască postarea pe pagina personală de Facebook. Apoi, pentru ca înscrierea la giveaway să fie validă, participanții trebuie să intre pe http://miss.generatialuijohn.ro, să voteaze mesajul candidatei preferate și să adauge în cadrul postării, în sectiunea comentarii, o poză/captură de ecran cu fata pe care au votat-o.

Va fi extras un singur câștigător, joi, 30 septembrie 2021

Extragem un singur câștigător, joi, 30 septembrie 2021. Este important ca participanții să respecte pașii de mai sus. Dacă vă plac mai multe mesaje le puteți pune pe toate, dar în comentarii separate. Extragerea va fi FĂCUTĂ aici, pe Facebook, într-un live, cu ajutorul unui program de tip RANDOM.

Se poate participa la acest giveaway și din alte orașe, însă revendicarea premiului va fi făcută personal, de către câștigător/câștigătoare, din magazinul aflat în AFI Ploiești.

Citește și: Scrisoarea unei participante la Miss Generația lui John: “Adolescenții au tendința de a nu se simți suficienți și compleți”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău