Mai sunt doar 5 zile până la începerea primei etape de votare Miss Generația lui John

0
5 zile, miss, generatia lui john, incepe votarea, etapa 1

Înscrierile pentru frumusețe fără filtre se află pe ultima sută de metri. Începând de luni, 13 septembrie, vizitatorii site-ului http://miss.generatialuijohn.ro vor putea să voteze, pe baza adresei de e-mail, candidata preferată.

Pentru votare, susținătorii vor fi rugați să își introducă adresa de e-mail. Se poate vota o singură dată pentru fiecare dintre cele 3 etape online.

Citește și: Miss Universe România 2021, alături de fetele înscrise în competiția „Miss Generația lui John” (VIDEO)

Votul este înregistrat doar după ce utilizatorul introduce, în platforma de votare, codul pe care l-a primit pe e-mail. Unele coduri ar putea fi trimise din greșeală în SPAM și prin urmare rugăm susținătorii să verifice cu atenție căsuța de e-mail.

Cum funcționează sistemul de votare

Este important de precizat faptul că sistemul de votare este construit pentru a elimina frauda voturilor. În cazul în care sistemul detectează anomalii în timpul votării, acesta va șterge voturile.

Candidatele sunt pregătite pentru a fi votate din data de 13 septembrie, atunci când spunem start competiției pentru frumusețe fără filtre. Votați cu încredere frumusețea naturală și oferiți curaj fetelor care merită să ajungă pâna în FINALĂ, acolo unde se vor lupta pentru zeci de premii, dar mai ales pentru titlul de Miss Generația lui John 2021.

Citește și: Premii în valoare de peste 20.000 lei la concursul Miss Generația lui John

Pentru că timpul este scurt, iar multe dintre fete își doresc să realizeze pașii de înscrieri cât mai rapid, acestea sunt rugate ca în momentul în care se înscriu să aibă pregătite poza pentru concurs și o descriere personală. Descrierea trebuie să răspundă la umătoarele 3 întrebări: “Cine ești? “, “Ce reprezintă frumusețea pentru tine?”, “De ce meriți să fii votată?”.

Așteptăm în continuare înscrierile fetelor cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani. Ultima zi pentru înscrieri este data de 12 septembrie. Fetele nu trebuie să fie neapărat din Prahova, dar trebuie să aibă cetățenie română.

Înscrierile au loc online, aici: http://miss.generatialuijohn.ro/inscrieri

Citește și: Lac de Verde – Golf&Leisure Resort, sponsor principal al competiției „Miss Generația lui John”. Marea finală se desfășoară în cadrul acestui resort

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău