Copilul imobilizat într-un cărucior și cărat de mamă, în brațe, la școală, a ajuns student la UPG Ploiești, fără taxă. Va face naveta tot chinuit…

0

Acum trei ani, observatorulph.ro publica povestea emoționantă a lui Mirel Dumitru, un adolescent imobilizat în căruciorul cu rotile, care făcea naveta pe ruta Popești-Ploiești cu autobuze fără rampă pentru persoane cu dizabilități. Din acest motiv, Florina, mama sa, îl însoțea zilnic la școală și îl urca și cobora din autobuz, în brațe.

Au trecut de atunci trei ani, timp în care Mirel a terminat liceul cu note foarte bune și a intrat la Facultatea de Științe și Litere – Tehnologia Informaţiei de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești fără taxă.

Totuși, problema transportului a rămas. Mirel va face în continuare naveta, de data aceasta la facultate, cu mijloace de transport în comun fără rampă.

Facem apel public la Consiliul Județean Prahova să găsească împreună cu transportatorul o soluție astfel încât Mirel să poată beneficia de condiții decente, așa cum a promis într-o adresă anterioară:

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău