Romeo Zaharia, vocea de la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești: „În viață, doar dacă muncești poți reuși”

1
Romeo Zaharia, scena, solist vocal

Urmărește interviul integral cu Romeo Zaharia, artistul de la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești. Acesta a vorbit despre momentele tensionate pe care le-a trăit în pandemie, atunci când a simțit că viața lui nu mai are niciun sens, dar și despre faptul că sportul și pasiunea pentru teatru l-au ajutat să rămână pozitiv.

Tot în cadrul interviului, Romeo a povestit ce lovitură cruntă i-a dat pandemia pentru acesta și că îi este foarte dor de fratele lui pe care l-a pierdut, în urmă cu doar 3 luni de zile, din cauza covidului.

„În viață, doar dacă muncești poți reuși. Sunt motivat de ceea ce fac și cred că m-am născut pentru a fi artist”, a declarat Romeo Zaharia în cadrul podcastului.

Citește și: Fratele artistului Romeo Zaharia de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești a murit la 48 de ore după a doua doză de vacccin Pfizer

În prezent, Romeo Zaharia este prezent zilnic la repetiții, urcă pe scena teatrului pentru a încânta publicul și urmează o dietă drastică pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Citește și: Nu-mi place deloc ce văd că se propagă despre valul 4 al ”pandemiei”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău