Alexandra, victima unui accident care a avut loc în 2019, în Prahova, are nevoie de ajutor pentru a putea merge din nou normal

Alexandra Nicoleta Iacob și-a văzut toate visele năruite în urma unui accident rutier cumplit care s-a produs, în 2019, pe DJ 101G, pe raza localității Pisculești. Își mai aduce aminte doar că s-a trezit în stare gravă, imobilizată pe un pat de spital. Iar de atunci a început o adevărată luptă pentru supraviețuire. Acum, spune Alexandra, are nevoie de ajutor pentru a continua ședințele de recuperare astfel încât să poată merge din nou normal. Imagini la finalul textului.

Accidentul rutier s-a produs pe 14 noiembrie 2019, pe DJ 101 G, pe raza localității Pisculești.

Era o zi normală de joi și nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. La ora 15.51 o persoană a sunat la 112 și a anunțat că, pe DJ 101G, pe raza localității Pisculești, s-a produs un accident grav. Un autoturism intrase într-un copac, iar trei tineri erau răniți. Una dintre victime era Alexandra.

În momentul în care s-a produs blestematul de accident, Alexandra se afla pe locul din dreapta, lângă conducătorul auto, care la acea dată îi era și prieten. În mașină se mai afla un băiat, în vârstă de 23 de ani. Toți trei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești cu multiple fracturi.

Citește și: Cum s-a produs accidentul grav pe pe DJ 101G, de la Brazi – FOTO

Alexandra s-a trezit imobilizată, pe un pat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Multe luni după nefericitul accident, nu a mai putut merge și s-a deplasat numai cu ajutorul unui scaun cu rotile. Cu ajutorul medicilor, dar și al mamei sale, a putut, încet-încet, să treacă peste cel mai cumplit moment al vieții sale.

Alexandra nu a căutat vinovați, însă nici nu s-a oprit să spere că lucrurile vor reveni la normal, așa cum erau în 2019, înainte de cumplitul accident.

„Înainte de accident aveam o viață normală. Aveam două joburi și făceam școala de șoferi ca să-mi iau permisul. Accidentul s-a produs după-amiaza. Știu că am leșinat. Mi-am pierdut cunoștința. Am stat două săptămâni în spital, timp în care am fost imobilizată în pat. Am avut ruptură de femur la piciorul stâng și fractură odontoidă de tip trei. Timp de trei luni am avut un corset gipsat. În momentul de față pot merge, dar foarte greu. Am fost doar la câteva ședințe de recuperare din cauza imposibilităților financiare. La un an și jumătate de la accident trebuie să mă prezint din nou la control, pentru o nouă intervenție chirurgicală. Acum locuiesc în județul Gorj, împreună cu mama și tatăl meu vitreg. Părinții mei au divorțat”, ne-a povestit Alexandra.

Victima accidentului din 2019 a lansat un apel umanitar pe pagina de Facebook și ne-a trimis la redacție mai multe fotografii, inclusiv din perioada în care era imobilizată la pat.

Acum, Alexandra speră că va putea fi ajutată astfel încât să poată reveni la o viață normală. Pentru acest lucru trebuie să continue ședințele de recuperare, dar și să se prezinte la spital pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Orice ajutor, indiferent cât de mic, îi va fi de folos.

Apelul umanitar lansat pe Facebook de Alexandra

„Numele meu este Alexandra Nicoleta Iacob, crescută in județul Prahova, comuna Brazi in vârstă de 20 ani.

În urma cu 1 an si 3 luni mai exact pe data de 14 noiembrie 2019 am fost implicată într-un accident rutier pe DJ 101G fiind pe scaunul din dreapta al șoferului.

Până la data respectivă când s-a produs acest dezastru, eram o tânără fericită cu toate abilitățile normale și capacitatea de a lucra, aveam două joburi, eram la școala de șoferi, urmând să obțin permisul de categoria B, aveam familia lângă mine care mă susținea din orice punct si eram pe cale sa evoluez profesional.

După producerea dezastrului am încetat toate aceste activități datorită incapacității de a mai putea merge fiind 3 luni în corset gipsat (minerva) urmând ca următoarele 5 luni sa le petrec în scaun cu rotile.

În urma accidentului rutier am avut fractură a diafizei femurale (operată cu placă și șuruburi 33 copci) și fractură de odontoidă tip 3.

În prezent sufăr de incapacitatea de a depune orice fel de efort fizic (5 ani de zile clauză dată de doctorii din Spitalul Județean Ploiești).

În prezent, am nevoie de kinetoterapie și de o a doua intervenție chirurgicală la femur (scoatere plăcuței de pe femur).

Locuiesc cu mama mea și tatăl meu vitreg. Din păcate doar tata este salariat și nu îmi permit toate cele necesare pentru kineto-terapie și următoarea operație chirurgicală.

Cer ajutor tuturor persoanelor cu orice sumă sau distribuire pentru a fi din nou un om normal.

Banca Transilvania

Titular: IACOB NICOLETA ALEXANDRA

RO89BTRLRONCRT0451534801

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Masina nu avea RCA ? In afara de sofer, ceilalti pasageri ar trebui despagubiti pentru vatamarile corporale de catre firma de asigurari unde a fost incheiat rca-ul, iar un avocat ar rezolva destul de corect si realist problemele financiare actuale cat si cele viitoare legate de tratament, recuperare…etc. Contactati acei avocati care nu cer bani inainte,sunt profesionisti si au experiente pe vatamari. Sunt destui . Fiti tare, insanatosire grabnica va doresc.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău