La sesizarea Observatorulph.ro, Poliția Rutieră le-a pus în vedere celor de la Rosal să schimbe amplasamentul containerelor pentru colectarea gunoiului selectiv, care obturau vizibilitatea în traficul ploieștean

0

Achiziționate de Consiliul Județean Prahova, containerele pentru colectarea selectivă a gunoiului au fost amplasate pe domeniul public în timpul campaniei electorale.

Doar că, din dorința de a se lăuda cât mai rapid cu ”marea realizare”, atât cei de la CJ, cât și cei de la Rosal, nu s-au gândit că, puse anapoda, vor ocupa locuri de parcare sau vor încurca traficul rutier.

Așa se face că au început să apară sesizări ale ploieștenilor din mai multe zone ale orașului.

Urmare a articolelor publicate AICI și AICI, trimise și către IPJ Prahova, polițiștii ne-au comunicat următoarele:

”Containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor fac parte din categoria mobilierului urban, astfel că amplasarea acestora nu este condiționată de avizul Poliției Rutiere.

Ca urmare a apariției în spațiu public a unor informații conform cărora acestea sunt amplasate în zone care îngreunează traficul rutier, polițiștii s-au autosesizat.

S-a luat legătura cu factorii responsabili și s-a adus la cunoștința acestora faptul că obiectele trebuie să fie amplasate în locuri care să nu îngreuneze traficul rutier și pietonal, precum și reanalizarea locațiilor acolo unde sunt constatate nereguli.”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău