Manager SJU Ploiești: ”Toți medicii de la ATI și-au anunțat demisia, în contextul în care vor fi obligați să trateze în același timp pacienți Covid și nonCovid”

2

Continuă seria problemelor grave din Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

”Se pleacă pe capete” spun cei din interior, în condițiile în care spitalul avea deja serioase probleme în privința personalului.

Pornind de la o informație conform căreia unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din ATI SJU Ploiești, dr. Farcaș Bulgaru Daniela ar fi demisionat, Observatorulph a solicitat un punct de vedere din partea conducerii spitalului.

Răspunsul managerului Marius Niculescu a fost unul halucinant, acesta confirmând o situație extrem de gravă:

Toți medicii de la ATI si-au anunțat demisia, în contextul în care vor fi obligați să trateze în același timp și pacienți ATI Covid și pacienți nonCovid.

Deocamdată am fost ajutați cu 3 medici rezidenți detașați pentru 2 săptămâni de la Timișoara și un medic specialist detașat pentru o săptămână.”

Discutând cu oamenii din interiorul secției ATI, cea mai importantă din această perioadă, înțelegem că demisiile vin pe fondul nemulțumirilor legate de modul în care este gestionată situația, de programul infernal care duce la epuizare fizică și psihică.

Mai mult decât atât, o parte a personalului medical din ATI SJU Ploiești susține că este vorba și despre comunicare defectuoasă, că autoritățile sanitare nu ar înțelege că problemele sunt reale, în schimb acuzându-i pe medici și asistenți că sunt ”plângăcioși”.

Cert este că, pe fondul deja cunoscutei și gravei probleme a lipsei de personal, situația riscă să devină cu adevărat dramatică, dacă și puținii medici rămași vor demisiona.

Revenim cu detalii, în funcție de evoluția evenimentelor de la SJU Ploiești.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Vedeți-vă de treaba ,ATI-sti n-o să-și dea demisia,managerul bun politruc le va prezenta,,marile realizări”făcute cu firmele de casa-aici sunt banii voștri pentru echipamente medicale,ventilatoare),prin care s-au drenat banii pentru partid și afacerile Presedintelui CJ Toader.Cu ajutorul Domnului consilier CJ și membru C.A.!?! T(Clima-din umbra)va trece și peste asta,așa cum a călcat pe cadavre timp de șase ani.Doctorii ATI,altădată elita doctorilor din județ cu alti manageri capabili si directori medicali ,vor fi încă o data păcaliți de PSD-iști!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău