Șofer amendat de un polițist local cu 2000 de lei la o spălătorie auto din Păulești. Bietul om nici nu câștigă atât într-o lună!

8

Observatorulph.ro publică astăzi povestea unui șofer care a fost amendat de un polițist local din Păulești cu o amendă mai mare decât salariul câștigat de bietul om după o lună de muncă, doar pentru că a stat la coadă la o spălătorie automată.

UPDATE Acest caz nu este singular! Detalii aici: Cum au ajuns spălătoriile auto din Păulești ținte pentru amenzi ale polițiștilor locali. ”Astăzi ați făcut un copil să plângă!”

Vinerea trecută, un polițist local care a căpătat puteri sporite odată cu aplicarea ordonanțelor militare a făcut exces de zel și a amendat un șofer pentru ”fapta deosebit de gravă” de a se opri în drum spre casă la o spălătorie automată din Păulești ca să-și spele mașina cu care face naveta de 30 de km aproape zilnic.

Prahoveanul Ion I., care lucrează ca șofer la o societate aflată în incinta fostei platforme Intex Păulești, s-a dus la o spălătorie automatizată aflată în imediata vecinătate a serviciului (gard în gard cu firma la care este angajat).

Citește și Șofer din Ploiești, amendat de Poliție pentru că și-a reparat mașina. ”Oricând pot să ajung la spital cu copilul, am documente medicale!”

Șoferul a vrut să-și spele mașina, nu vă gândiți că este vreun bolid de lux, ci un autoturism vechi de aproape 20 de ani, de frică să nu fie amendat la vreun filtru de poliție pentru că avea numerele de înmatriculare murdare.

În timp ce aștepta să se elibereze boxă de la spălătoria auto, un polițist local l-a amendat cu 2000 de lei, în condițiile în care bietul om nici nu câștigă atât, lăsându-l practic fără niciun venit luna aceasta.

Degeaba a încercat șoferul să-i explice polițistului local că nu a pus în pericol pe nimeni (spălătoria automată nu are niciun angajat) și să-i dea doar un avertisment, ”omul legii” a fost de neînduplecat. Acum, șoferul trebuie să plătească o amendă care costă mai mult decât valoarea de piață a mașinii!

Revoltător este faptul că spălătoriile auto, inclusiv cele automate, nu au fost închise de autorități, așa că după mintea polițistului local respectiv ar trebui amendați cu câte 2000 de lei toți șoferii care ajung la astfel de unități! Ieri, de exemplu, la spălătoria automată din zona pasajului Mărășești toate boxele erau ocupate, iar șoferii așteptau la coadă să-și spele mașinile.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

8 COMENTARII

  1. Numarul de inmatriculare putea fi sters cu o carpa si apa inainte sa iasa in cursa. Ori respectam, ori nu respectam. Daca ma duc sa pun la pariuri pt ca am o dependenta psihica ce-mi poate influenta compirtamentul la munca primesc un averisment? Are importanta cine ma sanctioneaza? Daca ma sanctiona un politist national era ok? Dar un jandarm? Hai sa aratam, iarasi, ca localul e slab pregatit, ca e redus si asa mai departe. Se poate contesta procesul verbal. Toti are sa gasim motive ieftine ca sa ie iesim din casa. Zic ca mai bine promovati statul in casa decat invers si aruncatul cu noroi. Ati fost sanctionat de politia locala?

  2. Si nu este singurul.Cred ca acel politist are ceva probleme si acum profita ca are si el puteri mai mari.Acelasi lucru am patit si eu,conducator auto,transport marfă,cred la aceeasi spalatorie,am luat amenda din acelasi motiv,vineri la ora 15,pe motiv ca am vrut sa spal si sa igienizez masina,lucru indicat si de catre autorități.Cand i.am explicat ca e ceva normal sa fac acest lucru mi-a raspuns sec:”mars ca sa nu iti dau 20000″Mentionez ca eram in timpul programului de munca,i.am prezentat adeverinta de lucru in care scrie clar ca traseul meu include si localitatea Paulesti.

  3. politia locala Paulesti…o adunatura de pile, neamuri si relatii, toti legatura directa cu…. primaria Paulesti. Probabil ca cei 2 patroni posesori de spalatorii in Paulesti NU au dat jetoane gratuite in Primarie si Politie si de aceea sunt haituiti de acesti „analfabeti functionali”. Rusine bai TUDORICA PSD, mai nou proaspat mutat la PNL ! Ce scarbe de oameni, oare cand scapam de ei ????

  4. Poliția locală,din toată Ro…uite ce fac eu pe ei……analfabeți ….,profita și ei de aceasta pandemie și își etalează funcția..hmmm ce ……

  5. Au mai fost fugăriți milițienii și la revoluție în 1989 , așa că să nu vă mirați când o să auziți de milițieni maltratați de oameni care nu o să mai suporte bătaia de joc la care sunt supuși și care nu mai au nimic de pierdut .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău