Cum au ajuns spălătoriile auto din Păulești ținte pentru amenzi ale polițiștilor locali. ”Astăzi ați făcut un copil să plângă!”

0

Cazul prezentat de observatorulph.ro al unui șofer care a fost amendat de un polițist local din Păulești cu 2000 de lei pentru că a vrut să-și spele mașina la o spălătorie automată din comuna limitrofă Ploieștiului nu este un accident.

Proprietarul unui lanț de spălătorii automatizate din Păulești, altul decât cel din cazul prezentat anterior de observatorulph.ro, a postat pe Facebook un mesaj prin care trage un semnal de alarmă asupra excesului de zel de care dau dovadă polițiștii locali din Păulești.

Citește și Șofer amendat de un polițist local cu 2000 de lei la o spălătorie auto din Păulești. Bietul om nici nu câștigă atât într-o lună!

Astfel, în ultima perioadă, foștii polițiști ”comunitari”, care au dobândit puteri sporite odată cu aplicarea ordonanțelor militare, se pare că își fac planul de amenzi pentru restricții de circulație cu șoferii de la spălătoriile auto. Asta chiar dacă mulți dintre șoferii sancționați sunt obligați prin lege să-și igienizeze mașinile de serviciu!

Citește și Șofer din Ploiești, amendat de Poliție pentru că și-a reparat mașina. ”Oricând pot să ajung la spital cu copilul, am documente medicale!”

Mesajul postat de administratorul 3A Self Service Carwash Păulesti:

”Astazi, ati facut un copil sa planga! Era un angajat al unei societati comerciale. Isi spalase duba. O igienizase. Autoutilitara in care isi petrece majoritatea timpului sa faca un ban. AVEA ADEVERINTA de la angajator! Nici nu v-a pasat! Si-a sunat seful : i-a spus ca nu exista alta adeverinta si nu are ce sa-i faca. A plecat plangand! Raspunsul nu a intarziat sa apara: NU exista reglementare sa NU se spele masina dar nici nu apare pe lista din adeverinta.TOTUSI , folosim autoturismul la oricare din cele 10 puncte si este o buna masura de combatere a virusului spalarea si igienizarea masinii. Mai mult de atat in ordonanta militara nr 2, este specificat ca toate curatatoriile raman deschise! Pur si simplu este la latitudinea politistului cui decide sa-i dea amenda si cui nu! FELICITARI DOMNILOR POLITISTI DE LA POLITIA LOCALA PAULESTI!”

Contactat de observatorulph.ro, administratorul spălătoriilor automate respective a declarat că a încercat să discute cu polițiștii locali astfel încât clienții să nu mai fie amendați abuziv, însă i s-a răspuns că legea este interpretabilă și fiecare agent decide cum să o aplice.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău