Un ploieștean acuză un jandarm că l-a amendat abuziv: ”M-a făcut lepră!”. UPDATE

3

Un ploieștean susține că a fost victima unui abuz săvârșit de un jandarm al UM0756 în urma unui incident petrecut astăzi pe platoul Halelor Centrale.

UPDATE Reacția Jandarmeriei Prahova după incidentul de la Hale: ”Persoana amendată a fost recalcitrantă și a avut un limbaj vulgar”

Adrian Vasile a povestit pentru observatorulph.ro ce s-a întâmplat:

”Eu sunt vânzător la o tarabă de pe platoul de la Hale. Astăzi, în jurul prânzului, am fost la toaleta din incinta Halelor Centrale, iar la ieșire un jandarm a strigat după mine, ”lepră, unde fugi? Vino încoa și legitimează-te!”

Când am auzit vorbele urâte cu care mi s-a adresat, am început și eu să-i pun întrebări: cum se numește, cum își permite să-mi spună lepră, de ce nu are mănuși și mască pentru că mă poate îmbolnăvi?

Precizez că nu am fost violent, ci pur și simplu i-am cerut să mă respecte! Am primit în schimb o amendă pentru refuz de legitimare, deși eu i-am arătat cartea de identitate, adeverința de angajator și declarația pe propria răspundere. Consider că ce mi s-a întâmplat este un abuz și voi contesta amenda în instanță!”.

Ploieșteanul susține că, deși a solicitat ca în procesul verbal să poată menționa comportamentul necivilizat al jandarmului, acesta a refuzat.

În procesul verbal, jandarmul respectiv a notat că ploieșteanul a refuzat să se legitimeze și că a avut o atitudine ostilă.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere inspectoratului de jandarmi.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Asa merita jandarmii,politistii,armata si politistii locali.Sa nu mai existe pentru legitimarea persoanelor nejustificat.Legea ordonantelor militare este ilegala si trebuie anulata,intrucat incalca intreaga Constitutie.A fost publicata ilegal in Monitorul Oficial,chiar daca e semnata si stampilata de presedinte,guvern si ministere.Presedintele Klauss Iohannis a facut mai multe abuzuri la masurile stricte de cand cu aceasta falsa pandemie.Asta e o nedreptate ce fac autoritatile cu noi.

  2. Eu nu cred ca este o pacaleala ! Spun asta in contextul in care Romania a cerut sa activeze derogarea de la conventia drepturile omului ! Alaturi de Romania acelasi lucru , la cerut Moldova ,Letonia Si Armenia ! Noroc cu tarile deschise la minte care ia oprit ! Rest, stati in casa !

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău