Transportul cu microbuzele, restricționat în Prahova: Vor fi numai câte două curse dimineața și seara, pe fiecare traseu

8

Consiliul Județean Prahova introduce restricții în transportul de persoane. Astfel, începând de miercuri, 25 martie, pe fiecare traseu vor circula numai câte două curse, dimineața și seara, după un program care va fi comunicat de fiecare transportator în parte călătorilor prin afișe în stații și microbuze. Sâmbăta și duminica nu va circula niciun microbuz, pe niciun traseu!

Atenție! În microbuze se vor urca numai persoanele care vor prezenta adeverință de la angajator că trebuie să meargă la serviciu, fără nicio excepție! În cazul în care un călător refuză să prezinte adeverința respectivă, șoferul va suna la 112!

”Vom verifica la plecarea în cursă să se respecte capacitatea de transport și suplimentarea în caz de nevoie cu încă un microbuz. Toate mijloacele de transport vor fi dezinfectate zilnic” a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Măsura se aplică cel puțin până la ieșirea din starea de urgență.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

8 COMENTARII

  1. Bună seara! O întrebare pentru cei care au stabilit acest program ! Pentru cei (cele) care lucrează în spitale, serviciul de ambulanță, pompieri… Care lucrează nonstop și nu au posibilitatea să facă naveta cu altceva… A se lua in calcul că ei lucrează și sâmbăta și duminica … Cu ei ce se întâmplă?

  2. Bună seara.. Care este temeiul juridic în baza căruia se aplica aceste masuri? Cum explica șoferul omului care merge dimineața la ora 6:00 spre serviciu de ce nu mai are cu ce se întoarce acasă având în vedere ca are program redus de 5 ore? Cu ce mijloc de transport ajung serviciu în weekend, personalul medical care locuiesc în localitățile vecine?

  3. Toate mijloacele de transport vor fi dezinfectate zilnic” a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova. Aceiasi persoana a abandonat extinderea urgentelor de la Spitalul Judetean ??

  4. Cadre medicale,cei cu serviciu care nu pot lucra de acasă,cei care au servicii medicale urgente,să fie ajutaţi cu transportul.In rest,cretinii care intenţionat umblă pe străzi fără motiv să fie băgați in pușcărie.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău