Pacienți din SUA, Marea Britanie, Franța și alte colțuri ale lumii vin să se trateze la Bucov

WhatsApp_Image_2019-09-10_at_13.17.21_4c18b.jpeg

WhatsApp_Image_2019-09-10_at_13.17.21_4c18b.jpeg

Unul dintre cei mai cunoscuți medici din Prahova, Alin Scarlat, a deschis în 2016 un spital, AS Medica, la Bucov. În doar trei ani de activitate, spitalul a devenit una dintre cele mai căutate unități sanitare nu doar din Prahova, ci și din țară. De curând, spitalul s-a extins cu noi secții, pacienții urmând să beneficieze de condiții de cazare și servicii medicale la standarde ridicate.

În cei trei ani de funcționare, la AS Medica Bucov au fost tratați peste 5.000 de pacienți, din 33 de județe, dar și din străinătate, din țări precum SUA, Marea Britanie, Austria, Franța, Moldova, Australia, Bangladesh, Vietnam, Canada, Maroc, Emiratele Arabe, Arabia Saudită – Yemen.  Pacienții au venit aici din toate colțurile lumii atât pentru a fi tratați personal de medicul Alin Scarlat (detalii despre reușitele sale excepționale AICI), cât și pentru condițiile oferite de clinică.

Vorbim de un spital cu 33 de paturi (Secția de Medicină Internă), ambulatoriul de Specialitate, Explorări Funcționale, Policlinică, Sala de tratament și Laborator Clinic, dar și de o Policlinică dotată cu ecografe Philips 4D, aparate pentru: osteodensitometrie, spirometrie, oscilometrie, pulsoximetrie, EKG, holter EKG, EKG de efort, holter Tensiune Arterială, monitorizare parametrii vitali,  cabinet pentru diagnostic și terapie cuantică.

Toate cabinetele și sălile au personal specializat și aparatură modernă, iar pacienții beneficiează de consult interdisciplinar, în spital fiind asigurat permanent și serviciul de gardă.

Secții noi, cu saloane ultramoderne și aparatură medicală de ultimă generație

Spitalul AS Medica a deschis recent două noi secții, într-o nouă clădire nouă, cu două etaje, ultramodernă, cu saloane de 2 paturi, cu băi, care asigură un confort hotelier de 4 stele, însumând ca suprafață 2000 mp.

Astfel, la etajul I va funcționa Secția de Recuperare Medicală cu 32 de paturi, iar la etajul al II-lea, care deține alte 32 de locuri de cazare, vor fi internați pacienți cu patologie specifică bolilor interne și care țin de gastroenterologie.

Toți pacienții vor beneficia de servirea mesei în regim hotelier, având regimuri diferențiate pentru fiecare afecțiune. Saloanele, care au început de luna aceasta să primească pacienți, sunt dotate cu TV, internet, dulapuri pentru haine, climatizare.

Pe fiecare etaj există sală de socializare, cabinet de consultații, sală de tratamente, oficiu asistente, oficiu infirmiere și terase generoase.

Cea mai mare suprafață din parterul noii clădiri (880 mp ) este destinată bazei de tratament și recuperare cu următoarele compartimente: sală de kinetoterapie, ergoterapie, săli de fizioterapie, cabinete masaj, cabinete de hidroterapie, cabinet de terapie cuantică, cabinet acupunctură, salină. (P)

Galerie FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău