04b36dc8-bbe8-44a9-b408-5217bba3aed3_6536b.jpg

Imaginile au fost date publicității de Marian Godina, fiind surprinse în Păulești, Prahova.

UPDATE Reacția lui Lucian Rădulescu: ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”

Înregistrarea surprinde șoferul un suv BMW, legitimat de polițiști, pentru încălcarea legislației rutiere. O banalitate, staționare neregulamentară, pentru care șoferul riscă o amendă sau un avertisment.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doar că, șoferul nu este ”oricine”, cel puțin așa se consideră el. Este vorba despre Lucian Rădulescu, consilerul deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher. Surse din PSD spun că este și protejatul politic al președintelui PSD Ploiești, viceprimarul Cristian Ganea. Lucian Rădulescu este și director adjunct la CSM Ploiești, un club sportiv măcinat de scandaluri financiare, pe bani publici.

Se pare că individul consideră că este mai presus de lege și ar fi sub demnitatea și statutul lui să fie sancționat de polițiști. Enervat la culme, le flutură pe sub nas o legitimație de consilier la Camera Deputaților, folosind un limbaj vulgar și amenințându-i (”lasă că vă arăt eu!”). Îi lasă apoi pe polițiști cu actele în mână și demarează în trombă.

Solicităm puncte de vedere următorilor: Lucian Rădulescu, Florin Aristan - șef IPJ Prahova, Mihai Fifor - ministru MAI, reprezentaților PSD Prahova.

Revenim cu detalii și publicarea punctelor de vedere solicitate, în măsura în care vor fi trimise către redacția noastră.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg