fbpx

spitalul-judetean-ploiesti_cf8eb.jpg

Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești a dat un aviz consultativ pentru desemnarea a trei directori interimari la Spitalul Județean Ploiești, iar președintele Consiliului Județean Prahova a semnat dispoziția de numire.

Numirea celor trei directori interimari vine la aproape două săptămâni după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a efectuat un control la Spitalul Județean Ploiești și a anunțat că au fost depistate o serie de deficiențe, în special pe latură de curățenie și îngrijiri medicale. Ca urmare a controlului, întreaga conducere de la unitatea medicală și-a înaintat demisia.

Citește și: Control în miez de noapte la Spitalul Județean Ploiești. Ministrul Sănătății a venit personal. Se lasă cu demiteri! - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După aproape două săptămâni, Consiliul de Administrație a dat un aviz consultativ cu privire la numirea a trei directori interimari.

Astfel, ca director medical interimar a fost numit dr. Dan Mihalache, șeful Blocului Operator de la Spitalul Județean. 

O altă numire interimară vizează funcția de director Îngrijiri, unde a fost numit Mircea Nițescu, asistent principal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

O altă numire vizează funcția de director Financiar - Contabil, post ocupat de ec. Mihaela Băjean, fostul șef Serviciu Financiar Contabil.

Cele trei posturi ar urma să fie scoase la concurs.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook